Nová fotosoutěž "Děti očima seniorů"
Ilustrační foto: pixabay.com

Nová fotosoutěž "Děti očima seniorů"

25. 4. 2018

Portál pro aktivní seniory www.i60.cz společně s městskou částí Praha 3 pořádá fotografickou soutěž na téma "Děti očima seniorů." Fotosoutěže, jejímž cílem je podpora mezigeneračních vztahů, se mohou zúčastnit nejen občané Prahy 3, ale všichni zaregistrovaní čtenáři portálu i60.

Úkolem soutěžících je zachytit život dětí, vnuků a vnuček, jejich radosti či starosti. Nejzajímavější fotografie, které budou soutěžící umisťovat na portál i60, budou v září vystaveny v Informačním centru Prahy 3 na náměstí Jiřího z Poděbrad.

Pravidla soutěže:

Soutěže se mohou zúčastnit všichni čtenáři, kteří se zaregistrují na portál i60 (registrovat se můžete zde). Každý ze soutěžících může do soutěže vložit 2 fotografie o velikosti 1-3 MB. Podmínkou soutěže je zajištění souhlasu zákonných zástupců se zveřejněním fotografie jejich dětí. Formulář se souhlasem je možné stáhnout zde). 

Fotografie je možné vkládat od 1. května 2018 do 31.7. 2018. V průběhu srpna vybere porota složená ze zástupců portálu i60 a radnice Prahy 3 fotografie, které budou následně zvětšeny a vytištěny ve formátu A3 a umístěny v Informačním centru Prahy 3. Autoři tří nejlepších fotografií obdrží věcnou odměnu. Vernisáž výstavy se uskuteční dne 4.9.2018.

Záštitu nad soutěží a výstavou poskytla radní Prahy 3 pro školství Mgr. Jaroslava Suková.

Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.