Češi jdou zase na Američany. A jak vypadá hokejová tipovačka?
Ilustrační foto: pixabay.com

Češi jdou zase na Američany. A jak vypadá hokejová tipovačka?

15. 5. 2018

Na Mistrovství světa v hokeji čeká české reprezentanty první ostrá zkouška. Ve čtvrtfinále jejich formu prověří USA. Právě Američané zastavili Čechy ve čtvrtfinále šampionátu před dvěma lety. Uspějí letos naši hokejisté a postoupí do bojů o medaile? Tipněte si!

Ano, hokejová tipovačka portálu i60 jde do závěrečné fáze. Zatím je na čele průběžného pořadí s celkem 95 body pan Petr Kibus, který si vytvořil 13bodový náskok před druhým v pořadí, panem Bohumilem Křenkem. A o třetí pozici se dělí hned čtyři soutěžící dámy, jež mají shodně 79 bodů. 

Ale zdaleka není rozhodnuto. Do konce tipovací soutěže ještě rozdáme zhruba 80 bodů, a tak se vítězem naší tipovací soutěže mohou stát i soutěžící, kteří dosud nebyli při tipování tolik úspěšní.

Hned zítra vypíšeme tipovací příležitosti na čtvrtfinálové souboje a poté už to budou zápasy o medaile. Upozorňujeme soutěžící, že před posledním finálovým zápasem změníme vaše tipy na celkové vítěze turnaje, a to tak, že posledním dvou mužstvům přiřadíme místo názvů států čísla. To znamená, že pokud jste na začátku turnaje tipovali, že zlaté medaile získá například Kanada, a ta bude ve finále, místo slovního názvu státu změníme váš tip na číslo. Je to proto, že náš program vyhodnocuje automaticky pouze čísla. Tolik předem pro vysvětlení, proč místo vašeho tipu na vítěze uvidíte před finálovým zápasem u vašeho tipu na vítěze číslo místo názvu státu.

Přejeme vám tedy úspěšné tipy a také hodně hezkých hokejových zážitků. A hlavně - držte palce českým hokejovým reprezentantům!

 

 

Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%