Hokejovým šampionem je znovu Švédsko. A kdo vyhrál naši tipovačku?
FOTO: Stream ČT

Hokejovým šampionem je znovu Švédsko. A kdo vyhrál naši tipovačku?

20. 5. 2018

To bylo ale drama! Finálový zápas Mistrovství světa v hokeji mezi Švédskem a Švýcarskem po remíze 2:2 v normální hrací době a bezbrankovém prodloužení rozhodovaly až nájezdy. A v nich byli o jednu branku lepší Švédové.  

Švédský tým tak obhájil prvenství z loňského roku a získal tak již jedenáctou zlatou medaili v historii světových šampionátů. Velký potlesk si však zaslouží také Švýcaři, kteří překvapivě prošli až do finále, ale bylo to rozhodně po skvělých výkonech ve čtvrtfinále i semifinále.

Takové je tedy pořadí na prvních třech místech Mistrovství světa v hokeji 2018:

1. Švédsko
2. Švýcarsko
3. USA

Bohužel, česká reprezentace opět neprošla přes zrádné čtvrtfinále a po součtu bodů ze skupin tak skončila na celkovém 7. místě. Musíme tedy věřit, že příští rok se konečně jedné z medailí dočkáme. Přesto českým hokejistům děkujeme za reprezentaci naší země a dobré výkony v základní skupině.

A kdo je vítězem hokejové tipovačky?

Ale už vás nebudeme více napínat. Nejvíce bodů  - celkem 129 - v naší hokejové tipovačce získala paní Lenka Vorářová, která správně tipovala, že hokejovým šampionem se stane Švédsko. Na druhu příčku se po započtení posledních dvou tipů vyhoupla paní Dana Kolářová. A na pomyslné "bedně" se udržel pan Petr Kibus, který poslední dny vedl průběžné pořadí tipovačky a nakonec tedy skončil na třetím místě. Konečné pořadí tipovačky najdete na tomto místě.

Těmto třem nejlepším soutěžícím posíláme tedy cenu za vítězství - outdoorovou peněženku značky Tatonka. Gratulujeme! Poděkování však patří všem soutěžícícím, kteří se naší hokejové tipovačky zúčastnili a vydrželi hrát až do posledního zápasu.

Díky a sportu zdar!

hokej sport Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.