Ani slavné ženy se za své vrásky nestydí
FOTO: pinterest.com a youtube.com

Ani slavné ženy se za své vrásky nestydí

12. 6. 2018

Linda Hamiltonová, Sharon Stoneová, ale také třeba Iva Janžurová. To jsou herečky, které se zlobí, pokud fotograf na snímcích retušuje jejich vrásky. Sympatické, ne?

Když před časem fotograf Robert Vano fotil Ivu Janžurovou a poslal jí výsledné snímky, vyhubovala mu. Odstranil jí totiž její typickou vrásku pod nosem, nad rtem. „Připadalo mi to jako by měla knírek a jsem zvyklý, že celebrity chtějí být na fotkách co nejhezčí,“ říká. Ale ona mu řekla: „Dej ji tam zpátky, bez ní to nejsem já.“

Podobně se chovala při fotografování pro jeden magazín herečka Jana Štěpánková: „Doufám, že se nebudete snažit dělat mě lepší a mladší. Jednak by to bylo zbytečné a jednak bych si připadala jako blázen,“ zdůraznila mladému fotografovi, který je zvyklý, že retušuje i dvacetileté modelky. 

Hollywoodská Herečka Sharon Stoneová se nedávno zlobila na fotografa, který jí odstranil vějířky vrásek kolem očí. Ač vypadá skvěle, ty má výrazné, a tak mnozí stylisté a fotografové podléhají pokušení je vymazat.

Linda Hamiltonová, to je ta výrazná žena, který kdysi hrála hlavní hrdinku ve filmu Terminátor, se nedávno v rozhovoru dala slyšet, že už má dost všech těch umělých tváří napíchaných injekcemi botoxu a proměněných v nehybné masky a nechápe, proč se vůbec na téma vrásky někdo baví. „Když je někomu nad padesát, tak je přece naprosto přirozené, že má vrásky, tak proč bychom se jich měli zbavovat, zastírat je? Takový nesmysl,“ prohlásila.

Donedávna se zdálo, že jde jen o pár odvážných žen, které se postavily proti současnému trendu dělat se mladší za každou cenu. Teď to však vypadá, že se k tomu názoru kloní čím dál více slavných a vlivných lidí. A některé firmy kvůli přílišné touze dělat lidi mladšími už mají i ostudu. Kosmetický gigant Lancôme před časem udělal kampaň s herečkou Julií Robertsovou. Kráska, které dávno bylo čtyřicet, v ní vypadala jako dvacetileté děvčátko. Její tvář v reklamě na make-up byla tak vyretušovaná, že ji dokonce ve Velké Británii zakázali jako klamavou. „Ano, byla to chyba, sama jsem se tam nepoznávala,“ přiznala nakonec i sama Julia.

Podobnou aféru prožila Velká Británie i kvůli národem milované choti prince Williama Kate Middletonové. Časopis použil fotku ve svatebních šatech, ale její pas na ní zúžil tak, že vypadala jako vosa. Tohle přece není Kate, psali čtenáři a ohradil se proti tomu i královský palác. Časopis nakonec zveřejnil vyjádření, že šlo o chybu při zpracovávání fotografií.

Málokdy se o nějakém trendu dá říct, že je fajn a že je dobré mu podlehnout. V tomto případě to tak je. Takže, všechny více či méně vrásčité dámy, dejte světu vědět, že se za své vrásky nestydíte, ale naopak jste ženy sebevědomé a hrdé, které nemají zapotřebí hrát si na holčičky.

herci móda osobnosti
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.