Tipujte na výsledky US Open! Hraje se o sportovní ručníky Spokey Cosmo
Ilustrační foto: pixabay.com

Tipujte na výsledky US Open! Hraje se o sportovní ručníky Spokey Cosmo

26. 8. 2018

Startuje poslední grandslamový turnaj letošní sezony - US Open. Celkem 128 mužů a 128 žen se na newyorských betonových kurtech utká o nejvyšší prémii za vítězství, celkem 3,8 milionu dolarů. A mezi ními bude ve dvouhrách i osm českých tenistek a jeden tenista.

Jiří Veselý je jediným mužským zástupcem českého tenisu ve dvouhrách. Tomáš Berdych už řadu měsíců bojuje s bolestmi zad a další čeští tenisté se na prestižní klání ve Flushing Meadows nekvalifikovali.

Zato v ženském pavouku turnaje singlistek máme hned osm českých bojovnic. Jaké mají šance? Petra Kvitová, která se ještě před US Open posunula na 5. příčku žebříčku WTA, podávala na posledních turnajích na amerických dvorcích velmi dobré výkony a její forma gradovala. Jenže jen několik dní před startem US Open vzdala zápas na turnaji v New Havenu kvůli bolestem ramene. Jaký bude její zdravotní stav v New Yorku zatím není jasné.

Česká dvojka Karolína Plíšková je na tom ještě hůře. Finalistka US Open z předminulého roku je z formy, na posledních třech turnajích odkráčela se sklopenou hlavou už po prvním kole, vystřídala dva trenéry a její vyhlídky na dobré umístění nejsou zrovna růžové. Ale třeba své trápení ukončí právě na tvrdých newyorských kurtech. Uvidíme.

Turnaje se účastní také zkušené Češky Strýcová a Šafářová a dále pak mladé hráčky Kristýna Plíšková, Vondroušová, Siniaková, Bouzková a Muchová (poslední dvě postoupily z kvalifikace).

Naše tenisová tipovačka právě startuje

Již poněkolikáté dáváme příznivcům bílého sportu možnost tipovat na jednotlivé výsledky zápasů. A nevynecháme ani tento prestižní turnaj. Tipovat budete moci v sekci Tipovačka od této chvíle až do 9. září, kdy turnaj vyvrcholí finálovými zápasy. Tady jsou pravidla soutěže:

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můlžete zde), který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) či vícečetné profily nejsou přípustné. Rovněž není přípustné, aby z jedné I.P. adresy soutěžilo více soutěžících (to platí i pro rodinné příslušníky). Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti - výsledky tenisových zápasů, počet gamů, es apod. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých duelů (uváděno v SEČ). Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po skončení tenisového turnaje.

Všechny odpovědi musí být číselné, tedy např. na otázku "Jakým poměrem skončí první set zápasu...?" odpovídejte vždy číslem, tedy např. 6:2 (číslo, dvojtečka, číslo bez mezer). Číslem odpovídáte i na otázku typu "Vyhraje Federer na Djokovičem? (ANO-1, NE 2) Tedy pokud chcete odpovědět ANO, uvedete číslo 1, pokud NE, tak dáte číslo 2.

POZOR - špatně zapsaný tip nebude uznán! Pokud některý z tenistů zápas skrečuje, celý tip je stornován.

Tři soutěžící s největším počtem bodů obdrží od redakce sportovní chladící ručníky Spokey Cosmo. V případě rovnosti bodů rozhodne o vítězích los.

Přejeme všem soutěžícím co nejvíce správných tipů a držíme palce českých tenisovým reprezentantům!

 

TIPOVAT MŮŽETE HNED NA TOMTO MÍSTĚ.

2000.jpg

 

Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%