Tenisová tipovačka má své vítěze!
Ilustrační foto: pixabay.com

Tenisová tipovačka má své vítěze!

10. 9. 2018

Osm až deset tipů denně, celkem 14 dní sledování výsledků, formy jednotlivých tenistů, jejich umístění v tenisových žebříčcích. Náročné tipování výsledků posledního grandslamu roku - US Open - mají soutěžící tenisové tipovačky za sebou.  A jak to všechno dopadlo?

Před posledním zápasem US Open, finálovým duelem mezi Novakem Djokovičem a Juan Martinem Del Potrem, byly na čele žebříčku soutěžících se 118 body paní Lenka Hradecká a paní Anna Potůčková, o dva body méně měla paní Lenka Měkotová.

Zatímco Japonku Naomi Ósakovou jako vítězku ženské dvouhry nikdo netipoval, na Novaka Djokoviče vsadilo šestnáct soutěžících. A právě 15 bodů za správný tip na vítěze US Open nakonec rozhodlo. Paní Anna Potůčková si už první místo udržela, ale na další dvě místa poskočili soutěžící, kteří  tipovali vítězství srbského tenisty.

Tady je vítězná trojice:

Anna Potůčková - 133 bodů
Alžběta Müllerová - 131 bodů
Jarek Valkus - 126 bodů

Na konečné pořadí se můžete podívat zde.

Vítězům gratulujeme a posíláme jim sportovní ručníky Spokey. Ale blahopřejeme i ostatním soutěžíím za to, že si tipovačku vyzkoušeli a vydrželi tipovat až do konce.

Škoda jen, že český tenis nedosáhl na nejvyšší mety, ale zejména v ženské části máme nadějné tenistky, o kterých ještě jistě uslyšíme. Sportu zdar!

 

 

Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.