Tenisová tipovačka o flashdisky
FOTO: wtafinals.com

Tenisová tipovačka o flashdisky

20. 10. 2018

Tenisová sezóna vrcholí. V Singapuru začíná Turnaj mistryň, kterého se účastní hned sedm českých tenistek. Jak se jim na jednom z nejprestižnějších tunajů povede? Na to si můžete tipnout v naší tenisové tipovačce. Hraje se o tři flashdisky!

Na Turnaji mistryň hraje vždy osm nejlepších tenistek sezóny, a to jak ve dvouhře, tak ve čtyřhře. Letos se tohoto vrcholu sezóny účastní rekordní počet českých tenistek. Ve dvouhře budou Českou republiku zastupovat Petra Kvitová a Karolína Plíšková a ve čtyřhře budou bojovat páry Siniaková s Krejčíkovou, Strýcová s Hlaváčkovou a Peschkeová s Američankou českého původu Melicharovou. Jakou mají české tenistky šanci na úspěch?

Petra Kvitová před Singapurem 14 dní intenzivně trénovala a jak uvedla, cítí se v dobré formě. Určitě je jednou z favoritek turnaje. Bude však záležet na tom, jak se popere se svou psychikou. Karolína Plíšková je v současné době trochu z formy. Na posledním turnaji v Moskvě vypadla v prvním kole po krutém výsledku 6:1 a 6:2. Karolína měla velmi náročný program - aby se vešla do osmičky nejlepších tenistek, potřebovala uhrát body, a tak má v nohách pořádnou porci zápasů. Ale na Turnaji mistryň může jistě překvapit.

Obě české tenistky se spolu utkají již ve skupině, v níž mají ještě Dánku Caroline Wozniackou a Ukrajinku Elinu Svitolinovou. Ve druhé skupině jsou pak nejvýše nasazená Angelique Kerberová z Německa, Japonka Naomi Ósakaová, Američanka Sloane Stephensová a Kiki Bertensová z Nizozemska.

Největšími favoritkami ve čtyřhře jsou Kateřina Siniaková a Barbora Krejčíková. Toto české duo bylo před několika dny vyhlášeno nejlepším párem na okruhu WTA v letošní sezóně. České tenistky vyhrály dva grandslamové turnaje na Roland Garros a ve Wimbledonu a v současné době vedou i žebříček WTA. Jak to všechno dopadne? Na to si můžete tipnout právě teď.

 

Pravidla tenisové tipovačky

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můlžete zde), který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) či vícečetné profily nejsou přípustné. Rovněž není přípustné, aby z jedné I.P. adresy soutěžilo více soutěžících (to platí i pro rodinné příslušníky).

Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti - výsledky tenisových zápasů, počet gamů, es apod. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých duelů (uváděno v SEČ). Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po skončení tenisového turnaje. Všechny odpovědi musí být číselné, tedy např. na otázku "Jakým poměrem skončí první set zápasu...?" odpovídejte vždy číslem, tedy např. 6:2 (číslo, dvojtečka, číslo bez mezer). Číslem odpovídáte i na otázku typu "Vyhraje Kvitová nad Plíškovou? (ANO 1, NE 2) Tedy pokud chcete odpovědět ANO, uvedete číslo 1, pokud Ne, tak dáte číslo 2.

POZOR - špatně zapsaný tip nebude uznán! Pokud některý z tenistů zápas skrečuje, celý tip je stornován. Tři soutěžící s největším počtem bodů obdrží od redakce flashdisky. Při rovnosti bodů více soutěžících rozhodne o třech vítězích los.

Soutěžit můžete hned na tomto místě.

Přejeme všem čtenářům hodně správných tipů a českých tenistkám hodně úspěchů!

Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%