Dárek ke Světovému dni diabetu
FOTO: Aimil Pharmaceuticals

Dárek ke Světovému dni diabetu

14. 11. 2018

Ke Světovému dni diabetu, který připadá na 14. listopadu, připravila společnost Aimil Pharmaceuticals nabídku výhodné koupě přírodního ajurvédského produktu Aimil BGR-34EU. Až do konce týdne je možné koupit dvě balení za cenu jednoho.

Rostlinný Ajurvédský produkt Aimil BGR-34 vyvinutý laboratoří "Rada pro vědecký a průmyslový výzkum (CSIR)" získává pozornost u lidí trpících cukrovkou v Indii stále větší pozornost. Přípravek již získal přední místo v kategorii "anti-diabetic ayurvedic product" v hodnocení IMS Health. V Indii je dokonce předepisován alopatickými lékaři, což prokazuje jeho účinnost.

Vědci na vývoji přípravku pracovali 5 let a prozkoumali více než 500 bylin a rostlin z pohledů ájurvédského holistického - celostního i z pohledu západní medicíny. Navrhli unikátní složení, kde je kombinována frakce rostlin a jejich extraktů pro zvýšení účinnosti. Současně vyvinuli unikátní technologický postup přípravy, při kterém bylo zachováno působení jednotlivých rostlin za definovaných teplot a tlaků a časových sousledností při čisté biovýrobě. Byla vyloučena jakákoliv kontaminace olovem, či jinými nežádoucími látkami.

Přípravek Aimil BGR-34 již řadu měsíců používá také pan Milan, který trpí diabetem 2.typu. Jaké s ním má zkušenosti? Přečtěte si příběh Milana zde.

Až do 25. listopadu 2019 si můžete koupit dvě balení přípravku Aimil BGR-34 za cenu jednoho.

Nakoupit můžete na našem eshopu zde: www.i60obchod.cz.

BGR34EU_2018_2x.png

 

cukrovka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.