Tipujte na výsledky Australian Open
Ilustrační foto: pixabay.com

Tipujte na výsledky Australian Open

10. 1. 2019

V pondělí 14. ledna odstartuje první tenisový grandslam roku 2019 - Australian Open. U této sportovní události nebude chybět ani náš portál i60. Opět tu máme oblíbenou tenisovou tipovačku, na jejichž vítěze čekají krokoměry a sportovní čelenky.

V australském Melbourne se už nyní "smaží" tenisté v kvalifikaci. V ní usilují o postup do hlavní soutěže i české tenistky Muchová, Smitková, Krejčíková či Hradecká. Jistou účast mají dvě naše největší naděje  - Petra Kvitová, která v prvním kole vyzve Slovenku Magdalenu Rybárikovou a Karolína Plíšková, která čeká na soupeřku z kvalifikace. Kromě nich budou na horké antuce bojovat Barbora Strýcová a Kateřina Siniaková.

Tomáš Berdych, který několik měsíců léčil bolavá záda, se na úvod turnaje střetne s Britem Edmundem, druhý český zástupce Veselý vyzve Američana Harrisona.

Uspějí čeští tenisté na Australian Open? Vyhraje některá z českých tenistek? Potvrdí skvělou formu z loňska pár Siniaková, Krejčíková? Anebo čekají na české tenisty v Melbourne jen slzy? Tipněte si!

 

Pravidla tenisové tipovačky

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můlžete zde), který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) či vícečetné profily nejsou přípustné. Rovněž není přípustné, aby z jedné I.P. adresy soutěžilo více soutěžících (to platí i pro rodinné příslušníky).

Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti - výsledky tenisových zápasů, počet gamů, es apod. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých duelů (uváděno v SEČ). Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden vždy u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po skončení tenisového turnaje. Všechny odpovědi musí být číselné, tedy např. na otázku "Jakým poměrem skončí první set zápasu...?" odpovídejte vždy číslem, tedy např. 6:2 (číslo, dvojtečka, číslo bez mezer). Číslem odpovídáte i na otázku typu "Vyhraje Kvitová nad Plíškovou? (ANO 1, NE 2) Tedy pokud chcete odpovědět ANO, uvedete číslo 1, pokud Ne, tak dáte číslo 2.

POZOR - špatně zapsaný tip nebude uznán! Pokud některý z tenistů zápas skrečuje, celý tip je stornován. Redakce má právo zrušit tipovací příležitst v případě, že otázka je špatně položena či neúplná.

Soutěžící s největším počtem bodů obdrží od redakce digitální krokoměr, na další dva čekají sportovní čelenky. Při rovnosti bodů více soutěžících rozhodne o třech vítězích los.

Tipovat můžete hned teď na tomto místě.

Držte palce českým tenistkám a tenistům!

 

sport Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%