Australian Open vyhrál Djokovič, tipovačku paní Miroslava Kubešová
Vítěz Australian Open - Novak Djokovič. FOTO: wikipedia.org

Australian Open vyhrál Djokovič, tipovačku paní Miroslava Kubešová

27. 1. 2019

První tenisový grandslam letošního roku, Australian Open, zná své vítěze. Tituly si z Melbourne odvážejí Japonka Naomi Ósakaová a Srb Novak Djokovič. A také Češka Barbora Krejčíková, která vybojovala titul ve smíšené čtyřhře po boku Američana Rama.

Těsně pod nejvyšším stupínkem skončila Petra Kvitová, která se ve finálovém zápase rvala jako lvice, ale nakonec podlehla skvěle hrající Ósakaové. A do semifinále doputovaly také Karolína Plíšková a pár Strýcová, Vondroušová. Skvělé představení českých tenistek!

Jak dopadla naše tipovačka?
Dva týdny krásných tenisových soubojů si užívali i soutěžící naší tenisové tipovačky. Kdo si ji zkusil, uznal, jak těžká soutěž to je. Uhodnout poměr gamů v setech nebo celkový počet gamů rozhodně nebylo jednoduché.

Největší bodový zisk - celkem 15 bodů - zaznamenali ti soutěžící, kteří tipovali jako vítěze turnaje Srba Novaka Djokoviče. Bylo jich celkem 14. Hodně soutěžících tipovalo jako vítězku Petru Kvitovou, které chybělo k titulu jediné vítězství.

Nakonec nejlepší odhad výsledků prokázala paní Miroslava Kubešová, která získala celkem 153 bodů, o devět více než paní Irena Drobilíková a pan Zdeněk Procházka, kteří se podělili o druhou a třetí příčku díky zisku 144 bodů. Těmto třem nejlepším tipujícím posíláme zasloužené ceny - digitální krokoměr pro vítězku a sportovní čelenky pro dělěné druhé a třetí místo. Konečné výsledky soutěže najdete na tomto místě.

Gratulujeme a děkujeme i všem ostatním čtenáířům, kteří se soutěže zúčastnili a také našim tenisovým reprezentantům, kteří opět prokázali, že naše malá Česká republika má skvělé tenisty. Sportu zdar!

sport Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%