Jak vyzkoušet DIGI TV zdarma?
DIGI TV - ideální společník

Jak vyzkoušet DIGI TV zdarma?

1. 2. 2019

Řada čtenářů nám napsala o bližší informace, jak přesně postupovat, když si chtějí vyzkoušet televizi DIGI TV na 14 dní zdarma. Obrátili jsme se proto na Ivetu Šlapalovou, ředitelku zákaznických služeb DIGI TV, aby přiblížila, jak postupovat, když si chtějí službu objednat.

Co potřebují čtenáři i60.cz k tomu, aby si mohli objednat DIGI TV na zkoušku?
Stačí spolehlivé připojení k internetu. Přístup na zkoušku se uděluje ve formě přihlašovacích údajů na stránku https://moje.digi2go.cz/, televizi lze v tomto případě sledovat buď na počítači, na tabletu nebo v chytrém telefonu.

Jak funguje systém objednání?
Je velice jednoduchý. Když si kliknete například na reklamu, která nabízí vyzkoušení DIGI TV zdarma, zobrazí se vám stránka, kde je televize přes internet stručně popsaná. Když na této stránce kliknete na žlutý odkaz Chci zkusit 110 programů na 14 dní zdarma, objeví se vám jednoduché okno, do něhož vyplníte své jméno, příjmení, telefonní číslo a e-mailovou adresu, abychom vás mohli kontaktovat.

na_zkoušku_přihlášení.jpg

Takže čtenářům zavoláte? Za jak dlouho?
Ano. Naše služba je nastavená tak, že ve všední dny by se vám měl do dvou hodin ozvat pracovník našeho zákaznického centra, aby si ověřil, že o DIGI TV na zkoušku máte skutečně zájem, následně vám zašle přihlašovací údaje, podle nichž se přihlásíte na stránce https://moje.digi2go.cz/ a můžete začít televizi sledovat.

Funguje tedy 14 dní od prvního přihlášení?
Přesně tak. Po celou tuto dobu vám bude plně k dispozici naše kompletní nabídka více než sta televizních programů od České televize a Novy až po prémiové HBO. Zároveň, protože již 58 stanic vysíláme ve vysoké HD kvalitě, si užijete sledování televize s ostrým obrazem a můžete prozkoumávat funkce moderní televize.

digi_vysilani.jpg

Jako konkrétně?
V první řadě je to sedmidenní archiv, to znamená, že libovolný pořad si můžete pustit až sedm dní poté, co byl v televizi odvysílán. S tím souvisí možnost pustit si i právě vysílaný pořad od začátku, jednoduše si vrátit scénu, kterou chcete vidět znova, případně se nezdržovat reklamami, ale přeskočit je. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že už si dnes klasické televizní vysílání, kdy se musím řídit podle televizního programu, neumím představit.

DIGI TV mi funguje jenom doma, nebo i jinde?
Výhoda řešení televize přes internet je, že když máte přístupové heslo, můžete se na televizi koukat kdekoli, kde je připojení k internetu. Kdekoli, dokonce i v zahraničí v libovolné zemi Evropské unie. Takže když jste třeba v kavárně a čekáte na kamaráda či kamarádku, můžete si čas zkrátit sledováním DIGI TV na tabletu nebo mobilu.

digi_archiv1.jpg

Co se stane po 14 dnech?
Heslo jednoduše přestane fungovat a už se nepřipojíte.

A kdybych si chtěl DIGI TV poté objednat?
Stačí zavolat na naši zákaznickou linku, uzavřeme s vámi standardní smlouvu podle programového balíčku, který si na stránkách www.novadigitv.cz vyberete, kurýrem vám bude doručen set-top box, díky němuž budete moci sledovat DIGI TV i na svém domácím televizoru. Jeho instalace je velice jednoduchá, návod je součástí zásilky. Stačí televizor podle návodu propojit se set-top boxem a internetovou přípojkou a máte hotovo.

Budu moci nadále koukat na DIGI TV třeba i na tabletu?
Samozřejmě. Po podpisu smlouvy získáte možnost sledovat DIGI TV až na čtyřech zařízeních, kromě televizoru též na počítači, tabletu či chytrém telefonu. Novinkou je, že v určitých případech ani set-top box nepotřebujete. Pro ty zákazníky, kteří mají televizory značky Samsung vyrobené v roce 2014 a mladší, je k dispozici přímo v menu televizoru aplikace, která po jednoduchém nainstalování funkci set-top boxu nahradí.

televize
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%