Nová soutěž pro fotografy: "Výhledy"
Pohled ze 3, patra Pražského kreativního centra. FOTO: Zuzana Pivcová

Nová soutěž pro fotografy: "Výhledy"

6. 3. 2019

Každodenní čtenářské fotografie v oblíbené rubrice FOTO DNE svědčí o tom, že lidé nechodí se zavřenýma očima, nýbrž se naopak umějí dobře dívat kolem sebe a všímat si. Ale jak je to s pohledem z výšky do okolí, do krajiny? Vyhlašujeme novou fotosoutěž portálu i60, kterou jsme nazvali "Výhledy". Na autory vítězných fotografií čekají cestovní peněženky Tatonka.

Nechceme zůstat u tradičních panoramat nafotografovaných z Pražského hradu či Vítkova nebo některé známé pražské věže, ze známých kopců a rozhleden v naší zemi. Uvítáme i netradiční pohledy na místa, která nejsou všeobecně známá. Může to být výhled z horního patra paneláku, z lanovky za jízdy, ze střechy či terasy nebo i z letadla nebo obřího kola. Fantazii se meze nekladou a originalita je vítána.

Pravidla soutěže
Soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři portálu i60.cz, kteří jsou registrováni pod vlastním jménem (profily s pseudonymy nebo s neúplnými jmény budou ze soutěže vyřazeny). Každý soutěžící může do soutěže vložit až tři snímky o velikosti 500 - 2000 kB, přípustné jsou fotografie na šířku i na výšku. Podmínkou soutěže jsou autorské fotografie, pořízené od začátku letošního roku (snímky nesmí být staženy z internetu), přičemž u každého snímku musí být uvedeno datum pořízení snímku, název a popisek (místo, odkud je daný výhled vyfocen a co je na snímku). Čtenáři mají možnost dávat jednotlivým snímkům svůj hlas, každý čtenář má k dispozici celkem 20 hlasů, na jeden snímek může hlasující použít až pět hlasů. Tyto hlasy jsou však orientační a nemají vliv na výsledek soutěže.

Soutěž potrvá do 31. května 2019. V neděli 2. června vyhlásíme autory tří vítězných snímků, u nichž budeme posuzovat originalitu i technické zpracování. Na vítěze čekají cestovní peněženky značky Tatonka.

tatonka.jpg

Soutěžit můžete hned na tomto místě. Přejeme všem fotografům krásné výhledy!

 

fotosoutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%