Hokejová tipovačka: hraje se o cestovní organizéry a puky
Ilustrační foto: ingimage.com

Hokejová tipovačka: hraje se o cestovní organizéry a puky

6. 5. 2019

Po roce si opět mohou naši čtenáři vyzkoušet tipování výsledků hokejových zápasů na Mistrovství světa v hokeji, které se letos koná na Slovensku a to od 10. května do 26. května. Dva soutěžící s nejvyšším počtem bodů získají cestovní organizéry Boll Pack. Další tři  soutěžící získají puk s logem MS 2019, která je dodavatelem puků na letošní šampionát.

Pravidla soutěže

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můžete zde),který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) či vícečetné profily nejsou přípustné. Rovněž není přípustné, aby z jedné I.P. adresy soutěžilo více soutěžících (to platí i pro rodinné příslušníky). Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti - výsledky zápasů, počet vstřelených gólů, počet vyloučených hráčů apod. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých zápasů. Špatně zapsaný tip nebude uznán. Tipovačku najdete v sekci Soutěže - zde.

Jak zapisovat tipy? Kromě tipů na celkového vítěze se odpovídá vždy číslem. Například na otázku: "Který z týmů vyhraje zápas Česko-Švédsko (Česko 1, Švédsko 2)" je odpovědí v případě tiu na vítězství Česka číslo 1. Na otázku "Jakým výsledkem skončí zápas Česko-Švédsko?" je nutné odpověď napsat ve tvaru např. 6:4 (číslo, dvojtečka, číslo. Tedy bez mezer).

Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po ukončení finálového zápasu Mistrovství světa. V případě, že se v průběhu zápasu stanou neočekávané události (zápas bude z nějakého důvodu anulován nebo se neodehraje v daném termínu), má redakce právo tipovací příležitost zrušit bez nároku na připsání bodů soutěžícím.

Dva soutěžící s nejvyšším počtem bodů obdrží od redakce cestovní organizér, další tři pak originální puk šampionátu. V případě rovnosti bodů rozhodne o vítězích los. Tipovat můžete už nyní na tomto místě.

Přejeme všem soutěžícícm co nejvíce správných tipů a českým hokejovým reprezentantům přejem ehodně zdaru ve všech zápasech!

 

Ceny pro vítěze:

p214110007-pack-it-sack-s-midres_-1_-1_1419981.jpg

 

puk.jpg

Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%