Bára Strýcová má wimbledonský titul ve čtyřhře. A jak dopadla tipovačka?
FOTO: wtatennis.com

Bára Strýcová má wimbledonský titul ve čtyřhře. A jak dopadla tipovačka?

14. 7. 2019

Ani Karolína Plíšková, ani Petra Kvitová nedosáhly na nejprestižnějším tenisovém turnaji ve Wimbledonu takových výsledků, jaké jim předpovídaly kurzy sázkových kanceláří, anebo tipy soutěžících v naší tenisoé tipovačce.

Obě české tenistky předčila skvělá bojovnice Barbora Strýcová. Ta v singlu došla až do semifinále, kde padla na reketě Sereny Williamsové. Ovšem chuť si hned záhy spravila ve čtyřhre, v níž společně s tchajwanskou parťačkou Sie Šu-we porazila ve finále kanadsko-čínský pár Gabriela Dabrowská a Sü I-fan 2:0 na sety a získala tak cenný grandlamový titul. Díky tomuto úspěchu se také Bára Strýcová posunula do čela žebříčku světové tenisové čtyřhry!

Skvělou podívanou nabídlo i finále mužské dvouhry, kde svedli pozoruhodnou bitvu Novak Djokovič s Rogerem Federerem. V pětisetové řeži trvající 4,5 hodiny nakonec dokázal zvítězit Srb Djokovič. A právě jemu věřilo i nejvíce soutěžících v naší tenisové tipovačce. Jak to tedy nakonec všechno dopadlo?

Tentokrát se na čele tenisové tipovačky od začátku soutěže střídalo několik soutěžících. Nakonec získala nejvíce bdů - celkem 162 - paní Anna Hadašová. Na druhém místě s celkovám počtem 10 bodů skončil pan Zdeněk Procházka a na třetím  s počtem 145 bodů paní Naďa Kravková.

Po kontrole I.P. adres jsme ovšem zjistili, že všechni první tři soutěžící porušili pravidla tipovačky, které nepovolují tipování více osob z jedné I.P. adresy. Proto byli tito tři soutěžící diskvalifikováni. Ceny pro vítěze tipovačky - digitální krokoměry - tedy získávají soutěžící v dalším pořadí a to jsou:

Jana Kovářová
Anna Potůčková
Anna Čípová

Gratulujeme vítězkám a děkujeme všem dalším soutěžícím, kteří vydrželi 14ti denní tipování tenisových výsledků. A poděkování patří hlavně našim tenistkám a tenistům za krásné sportovní zážitky!

Výsledky Tipovačky najdete na tomto místě.

 

 

Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.3 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%