Soutěž o italské šperky Berman creazioni
FOTO: Berman creazioni

Soutěž o italské šperky Berman creazioni

1. 10. 2019

V průběhu prázdnin mohli čtenáři soutěžit o italské šperky Berman creazioni. Podmínkou soutěže bylo navštívit prodejní stánek v OC Smíchov. Nyní mají možnost soutěžit o šperky i mimopražští čtenáři.

Mezi výrobky BERMAN creazioni se dají najít šperky výrazné, barevné, ale také velmi jemné, decentní. Jsou vyráběny ručně v rodinné firmě v italském Turíně. Vznikají tam od roku 1995 a nyní vstoupily na český trh. Nejčastější inspirací je pro jejich návrháře téma cestování. V propojení keramiky, stříbra a dalších materiálů se jejich tvůrci snaží spojit vjemy z různých kultur a částí světa. Zkrátka, jsou to šperky neobvyklé, v České republice zatím nepříliš rozšířené. Šperky, které dávají světu najevo, jaká jejich nositelka je.

BERMAN creazioni nyní otevřel nový e-shop na adrese eshop.rozjasnetesesnami.cz. To je příležitost, jak se nejen seznámit se sortimentem, ale například také popřemýšlet z pohodlí domova o pěkném vánočním dárku.

Pokud chcete udělat sobě nebo svým blízkým radost nákupem na e-shopu BERMAN creazioni, připravili jsme pro čtenářky i60.cz speciální slevu 15%, pokud na e-shopu zadáte slevový kód i6015. Slevový kód bude platný do 31.10.2019.

O šperky si však můžete nyní i zasoutěžit. Novou soutěž, kterou spouštíme na Mezinárodní den seniorů, najdete na tomto místě.

 

 

 

soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.2 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.