Kdo zvítězil ve fotosoutěži a tipovačce? Tady jsou výsledky
Ilustrační fotografie: Elena Valeriánová

Kdo zvítězil ve fotosoutěži a tipovačce? Tady jsou výsledky

3. 11. 2019

Známe vítěze dvou posledních soutěží - tenisové tipovačky a fotosoutěže o nejlepší reportážní fotografie. Kdo nakonec získá ceny od redakce - flashdisky a cestovní tašky?

Tenisová tipovačka byla napínavá až do finále. Uhádnout výsledky zápasů - stavy jednotlivých setů, počty gamů či nastřílených es - nebylo rozhodně jednoduché. Zvláště ženský tenis je nevyzpytatelný, hlavně tím, jak je vyrovnaný, a tak se často stane, že favoritka nestačí na tenistku, která je na světovém tenisovém žebříčku o řadu pozic níže. 

Ačkoliv Česká republika měla na Turnaji mistryň nejvíce hráček, nakonec, bohužel, žádná z nich až na vrchol nedokráčela. Nejblíže měla k zisku trofeje deblistka Barbora Strýcová, která však nakonec s tchajwanskou parťačkou finálový zápas prohrála s dvojicí Babosová, Mladenovičová. Ve dvouhře se nejdál dostala Karolína Plíšková, a to až do semifinále, kde zůstala na raketě pozdější vítězky Ashleigh Bartyové.

A kdo nakonec tipovačku vyhrál?

Vítězkou se stala paní Anna Čípová, která získala celkem 68 bdů. K triumfu v soutěži ji pomohl tip na celkovou vítězku, Australanku Bartyovou, díky čemuž získala 10 bodů a vyhoupla se do čela soutěže. Společně s ní získá cenu pro vítěze - flashdisk - také paní Lenka Měkotová, která dosáhla 66 bodů. Oběma dámám gratulujeme! A děkujeme i všem ostatním soutěžícím, že vydrželi tipovat až do posledního kola.

Fotosoutěž o nejlepší reportáž
Napínavé to bylo i v naší fotosoutěži, která tentokrát byla na téma "Reportáž". Úkolem bylo nasnímat tři fotografie, zachycující nějakou akci či událost. Ačkoliv se ze začátku zdálo, že zadání soutěže je poměrně těžké, v soutěži se nakonec objevila celá řada zajímavých reportáží, zachycujících například přehlídku historických vozidel, požár na vesnici, nejrůzější lidové slavnosti a poutě, ale dokonce i pohřeb Mistra Karla Gotta. Ovšem i tentokrát se našli soutěžící, kteří nesplnili zákaldní podmínky soutěže, tedy neuvedli, kde a kdy byla reportáž focena. Proto jsme mnohé reportážní fotografie ani nemohli hodnotit.

Nakonec jsme vybrali tyto tři série reportážních snímků:

 

Irena Stollová - Plavba na voru

vor1.jpg

vor.jpg

vor2.jpg

 

Šárka Nováková - Folklor bez hranic

DSC-0995m.jpg

DSC-0057m.jpg

DSC-0081m.jpg

 

Bob Gajdoš - Poprvé ve škole

2.9.2019-Poprve-ve-skole-01.jpg

2.9.2019-Poprve-ve-skole-03.jpg

2.9.2019-Poprve-ve-skole-02.jpg

 

Autorům vítězných fotosérií gratulujeme a posíláme ceny - cestovní tašky Deuter Escape. A opět děkujeme všem čtenářům, kteří do fotosoutěže vyslali své snímky.

Kdo nevyhrál dnes, může se o štěstí pokoušet v dalších našich soutěích. Jen pro informaci - o dva týdny ještě prodlužujeme produktovou soutěž o šperky Bermn Creazioni. Pokud máte rádi vědomostní soutěže, můžete zkusit náš kvíz, který najdete na tomto místě. Každý týden losujeme z úspěšných soutěžících jednoho vítěze, kterému posíláme knižní cenu. Tentokrát měl při losování štěstí pan Jiří Hudeček. Gratulujeme!

A už brzy spustíme novou literární soutěž Takže sledujte dění na portále i60, určitě se to vyplatí. Tahle země není jenom pro mladé!

čtenáři soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%