Náš mazlíček. Soutěž portálu i60 o super prémiová krmiva Brit
Ilustrační foto: ingimage.com

Náš mazlíček. Soutěž portálu i60 o super prémiová krmiva Brit

11. 2. 2020

Startujeme první literární soutěž letošního roku, která je tentokrát určena všem, kteří doma chovali, anebo chovají nějakého živého tvora. Partnerem soutěže na téma "Náš mazlíček" je společnost Vafo, největší český výrobce super prémiových krmiv pro psy a kočky značky Brit.

Zažili jste s vaším mazlíčkem nějakou vtipnou příhodu? Osvojili si váš pejsek nebo vaše kočka nějaké nevšední dovednosti? Umí váš papoušek mluvit? Chovali jste doma nějaké zvířátko, když jste byli děti a utkvěl vám z té doby nějaký zážitek dodnes? Jaké radosti, ale i starosti vám váš domácí mazlíček přináší?

Napište příběh, povídku, reportáž či glosu na téma "Náš mazlíček" a vyšlete je do soutěže, jejíž vítězové získají balíčky super prémiového krmiva značky Brit.

Pravidla soutěže
Soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři (registrovat se můžete zde), kteří vloží soutěžní příspěvek přes svůj čtenářský profil. Přivítáme, když text doprovodí fotografie, ale není to tentokrát podmínkou (vzpomínky z mládí). Každý soutěžící může do soutěže vložit jeden příspěvek. Soutěž potrvá do 25. února 2020, tři nejzajímavější příspěvky, které vybere redakce společně se zástupci společnosti Vafo, oznámíme v neděli 1. března.

Těšíme se na vaše příběhy s domácími mazlíčky!

 

BRIT MONO_CZ.jpg

domácí mazlíčci
Hodnocení:
(5 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.