Jemné vlasy nemusí být vždy jen krátké
Ilustrační foto: ingimage.com a pinterest.com

Jemné vlasy nemusí být vždy jen krátké

18. 5. 2020

Majitelky jemných vlasů často volí velmi krátké účesy. Některým sluší, některým ne, jenže i ony říkají: Delší vlasy si nemůžeme dovolit, nemáme je kvalitní. Někdy se mýlí.

Většině žen vlasy po týdnech bez možnosti navštívit kadeřnictví pořádně povyrostly, střihy ztratily původní tvar. Může to být příležitost přestat si nad tím zoufat a zkusit něco nového. Vytoužená návštěva kadeřnictví nyní nemusí končit razantním zkrácením, ale naopak střihem, který zdůrazní, že vlasy jsou delší, než obvykle.

Zní to sice paradoxně, ale i ženy, které si vlasy nechávají růst, by je měly chodit nechat upravovat a přistřihovat od profesionálů. Protože i snaha o delší účes, si žádá občasné zásahy nůžkami. Je třeba upravovat tvar, odstřihovat konečky.

Vlasy, o které je pečováno, rostou zpravidla rychleji. I majitelky vlasů velmi jemných, které poletují a nerady se nechávají spoutat, by však neměly tvrdit, že si nemohou dovolit účes delší, ženský, romantický, tedy využít toho, že nyní mají vlasy delší dobu bez zásahu kadeřníka.

Ne vždy je třeba mít na hlavě nyní tolik oblíbené kratičké rozcuchy, vyholené krky, vystříhaný prostor kolem uší. Možná, že současné tolik rozšířené zoufalství nad tím, že nebylo možno chodit do kadeřnictví,  je ideální čas na pokus o změnu.

Tady je malá inspirace střihů, které jdou vytvořit z velmi jemných vlasů a přitom nemusí být úplně krátké.

účesy vlasy
Hodnocení:
(4.6 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%