Malá ukázka
Kolářová (fotila kamarádka z mého foťáku)

Malá ukázka

20. 9. 2020

Letos v únoru se v zemědělském výboru a výboru pro životní prostředí jednalo o novele zákona proti týrání zvířat, k níž předložila skupina poslanců i návrh na zákaz klecových chovů. V zemědělském výboru ovšem poslanci ANO hlasovali proti zákazu a zamezili přístupu představitele spolku Obránci zvířat, který by diskutoval s poslanci a uvedl na pravou míru nepravdy, jež se množily jako houby po dešti.

Sepisovaly se petice a spolky na ochranu zvířat se začaly obracet na veřejnost s žádostí o pomoc kontaktovat poslance ANO, aby při schvalování ve sněmovně novelu podpořili. Sám Andrej Babiš několikrát veřejně přislíbil, že promluví s poslanci a zákon podpoří.

Proč to ale píši? Jakožto aktivista jsem byla požádána, abych napsala jako ostatní e-mail s žádostí přímo A. Babišovi, aby přesvědčil své poslance.  Dostala jsem  odpověď hodnou premiéra této země. Závěr nechť si udělá každý sám.

 

Je Babiš lhář?

Pointa:

Zákaz klecových chovů byl schválen 15. 9. 2020. Pro zákaz hlasovali kromě ČSSD všichni opoziční poslanci s výjimkou KSČ a proti zákazu hlasovali všichni poslanci ANO (1 hlasoval pro, ale v zápětí to odvolal).

Kde je slib A. Babiše, že zákon podpoří? Kde je ten skvělý premiér, co má rád zvířata, atd, . . . ?

Nerozpitvávejte novelu zákona, nýbrž styl a obsah odpovědi. Číslo 8, o kterém se premiér (nebo nějaký jeho úžasný pomocný úředník) zmiňuje, má svůj význam, ale o něm nechci mluvit.

 

Můj příběh
Hodnocení:
(4 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.