Háčkované náramky potěší malé holky i elegantní dámy
Ilustrační foto: pixabay.com a ingimage.com

Háčkované náramky potěší malé holky i elegantní dámy

12. 2. 2021

Mohou být jemné a decentní nebo naopak výrazné, až kýčovité. Dají se nosit na nejrůznější příležitosti, ale jejich hlavní kouzlo tkví v tom, že bývají  krásným osobním dárkem. Originálem, který nikdo jiný nemá.

Když bude řeč o háčkovaných náramcích, zazní samá superlativa. Jejich výroba totiž zabere málo času, takže jde o ideální zálibu pro všechny, kdo sice chtějí tvořit, ale zároveň nemají trpělivost vyrábět něco, u čeho je třeba trávit dny, měsíce. Nic nestojí, protože se dají vyrobit z nejmenších zbytků bavlnek či provázků.

Jde o jednoduchou práci, kterou zvládne každý, kdo trochu vládne háčkem. A kdo ne, najde na internetu spoustu návodů, jak na to. Krásně se dá u nich uplatnit fantazie. Dají se do nich totiž umístit různé korálky, ozdoby. Ale co je nejdůležitější, přinášejí radost, protože jde o originální šperk.

V posledních letech se stalo velmi módní zdobit si ruce různými šňůrkami. Dokonce je už nabízejí i renomované šperkařské firmy, které umísťují zlaté přívěsky, mnohdy i s diamanty na zdánlivě obyčejné šňůrky, což dříve bylo naprosto nevídané. Znamená to tedy, že pokud takový jemný zajímavý háčkovaný náramek babička nabídne vnučce zajímající se o módní trendy, je velmi vysoká pravděpodobnost, že bude odměněna nadšeným jásotem. Ale nikde není řečeno, že si takový háčkovaný náramek nemůže vzít v létě k džínám a tričku i babička.

Háčkované náramky mohou mít mnoho podob, od těch trochu ulítlých, které připomínají bohémský styl, přes jednoduše minimalistické až po ty romantické, které si klidně může vzít nevěsta nebo družička.

Tady je malá inspirace, co vše si můžeme pod výrazem háčkovaný náramek představit.

móda
Hodnocení:
(5.1 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.