Vyhrají Češi letošní mistrovství světa? Tipujte na výsledky v naší tipovačce!
FOTO: iihf.com

Vyhrají Češi letošní mistrovství světa? Tipujte na výsledky v naší tipovačce!

16. 5. 2021

V pátek 21. května začíná Mistrovství světa v ledním hokeji, jejímž pořadatelem bude lotyšská Riga. Česká republika čeká na medaili ze světového šampionátu dlouhých osm let. Podaří se letos urvat některou z medailí? Tipněte si. Hokejová tipovačka právě začíná!

Ještě nikdy neměli čeští hokejoví reprezentanti před mistrovstvím světa tak vydařenou přípravu jako letos. Česko vyhrálo všech devět přípravných zápasů, ve kterých porazilo i své největší evropské rivaly - Rusko, Švédsko a Finsko. Poslední přípravný zápas s Ruskem dokonce Česko vyhrálo poměrem 4:0!

Jenže na šampionátu může být vše jinak. Jednotlivá evropská mužstva posílí hokejisté z NHL, a ve formě jistě budou oba zámořské týmy z Kanady a USA. Přesto tým poskládaný mladým ambiciózním koučem Filipem Pešánem, který si na velkém šampionátu odbude svou premiéru, vypadá velmi slibně. V osmadvacetičlenném výběru je šest posil z NHL, sedm krajánků z Kontinentální ligy, čtveřice z Finska a jediným zástupcem nejvyšší švýcarské soutěže je Jan Kovář, který bude kapitánem českého týmu.

Prvním soupeřem, se kterým se střetnou Češi, bude Rusko, dále ve skupině A naši reprezentantni poměří síly se Švédskem, Švýcarskem, Slovenskem, Dánskem, Běloruskem a Velkou Británií.

Hokejová tipovačka portálu i60

Které mužstvo pozvedne pohár pro vítěze svtěového šampionátu v roce 2021? Nejen na to si můžete tipnout v naší tipovačce. Po celou dobu turnaje vám budeme nabízet nejrůznější tipovací příležitosti - na vítěze zápasu, počet gólů v jednotlivých třetinách apod. Již nyní si můžete tipnout na první zápasy šampinátu, který startuje v pátek 21. května a končí 6. června.

Pravidla tipovačky

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můžete zde),který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) či vícečetné profily nejsou přípustné. Rovněž není přípustné, aby z jedné I.P. adresy soutěžilo více soutěžících (to platí i pro rodinné příslušníky). Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti - výsledky zápasů, počet vstřelených gólů, počet vyloučených hráčů apod. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých zápasů. Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po ukončení finálového zápasu Mistrovství světa.

POZOR - výsledky zápasů vkládejte vždy ve tvaru např. 3:1 (číslo, dvojtečka, číslo), tedy bez mezer! Na otázku např. Porazí Kanada Rusko? (ANO 1, NE 2) uvádějte vždy číselný údaj, tedy pokud si myslíte, že vyhraje Kanada, vepíšete číslo 1, pokud Rusko, vepíšete číslo 2.Špatně zapsaný tip nebude uznán.

Tři soutěžící s největším počtem bodů obdrží od redakce ceny  - cestovní peněženku Easy Camp Neck Wallet, stojan na mobil, knihu.

Tipovat můžete už nyní na tomto místě. A hlavně držte palce české reprezentaci!

 

Program hokejového mistrovství světa 2021

Pondělí 31. května:
Skupina A:
15:15 Česko - Dánsko
19:15 Rusko - Švédsko

Skupina B:
15:15 USA - Německo
19:15 Norsko - Kazachstán

Úterý 1. června
Skupina A:
11:15 Švýcarsko - Velká Británie
15:15 Slovensko - Česko
19:15 Rusko - Bělorusko

Skupina B:
11:15 Kanada - Finsko
15:15 Itálie - USA
19:15 Německo - Lotyšsko

Čtvrtek 3. června
15:15 čtvrtfinále (Olympic Sports Centre), čtvrtfinále (Arena Riga)
19:15 čtvrtfinále (Olympic Sports Centre), čtvrtfinále (Arena Riga)

Sobota 5. června (Arena Riga)
13:15 semifinále
17:15 semifinále

Neděle 6. června (Arena Riga)
14:15 o 3. místo
19:15 finále

 

sport Tipovačka
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.