Komentovaná prohlídka Národního divadla a jeho okolí pro registrované čtenáře a další akce pro Íčkaře
Jeviště Národního divadla. FOTO: narodni-divadlo.cz

Komentovaná prohlídka Národního divadla a jeho okolí pro registrované čtenáře a další akce pro Íčkaře

8. 6. 2021

Redakce portálu i60 plánuje pro své čtenáře několik akcí na léto a podzim. Protože řada z vás plánuje svůj čas dlouho dopředu, informujeme předem o termínech vybraných akcí s tím, že jejich program budeme upřesňovat. První akce je již 24. června!

Čtvrtek 24. června: Prohlídka Národního divadla a jeho okolí s průvodcem
Společná prohlídka historické budovy Národního divadla, včetně jeviště, šaten, terasy a dalšího zázemí, které bude předcházet komentovaná procházka po okolí Národního divadla. Profesionální průvodce vám odhalí tajemství okolních budov a života v nich. Akce je určena čtenářům portálu i60, maximální počet lidí je 30 (vstup do budovy divadla je povolen s potvrzením o očkování nebo prodělané nemoci či aktuálním negativním testem). Cena: 100 Kč.

Sraz účastníků ve 12:45 u budovy Národního divadla, konec akce přibližně kolem 15. hodiny. Prosíme, aby se zájemci nahlásili buď prostřednictvím komentářů u tohoto článku nebo na e-mail i60@i60.cz.

 

Další akce:

Úterý 29. června: Výlet na Skalku a zámek Mníšek pod Brdy
Pěkná nenáročná procházka Brdskými hvozdy k Baroknímu areálu Skalka, kde je možné vidět kostelík sv. Máří Magdaleny, klášter, poustevnu a křížovou cestu. Pěkné výhledy do okolí. Cca 5km úsek po pohodlné cestě by byl zakončen u zámku v Mníšku pod Brdy, kde je možné domluvit si individuální prohlídku.

Výlet pro omezený počet lidí - 8 turistů, kteří se vejdou do auta. Případně je možné, odvést dvě skupiny lidí po osmi lidech z Nádraží Radotín s tím, že se skupiny setkají na Skalce. Cena 100 Kč (svoz a odvoz účastníků).

Sobota 4. září: Pivní slavnosti v Pivovaru Březnice
Návštěva pivních slavností v Nadačním pivovaru Březnice. Od 13. hodin občerstvení, ochutnávka piv, dechovka, soutěže. Pro zájemce prohlídka Zámku Březnice. Doprava individuální, pro zájemce možnost odvozu autem pro 8 účastníků za cenu 150 Kč.

21. - 24. září: Setkání Íčkařů v kempu Řevnice
Třídenní setkání Íčkařů s programem - vycházky s fotografem a geologem, návštěva Hradu Karlštejn, fyzioterapeutická cvičení, společné vaření thajských specialit atd.

Akce určena pro registrované Íčkaře (max. počet 35 lidí - kapacita kempu). Při ubytování dostávají přednost zájemci, kteří se ubytují na tři noci, případně je možné ubytovat se v okolních ubytovacích zařízeních. Ceny a úplný program budou upřesněny v průběhu července.

 

Další programy výletů a bližší informace k nim najdete na chatu "Do stovky", kde organizují akce i samotní čtenáři. Jednou z nich je návštěva města Roudnice nad Labem. Více info zde.

 

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.