Letní soutěžení na portále i60
Ilustrační foto: Ingimage

Letní soutěžení na portále i60

21. 6. 2021

Léto budiž pochváleno. Začalo pěkně zhurta, třicítkami na teploměru. Jaké jsou vaše plány na letní měsíce? Chystáte se k moři, na chatu, budete hlídat vnoučata, jezdit na výlety? Každopádně víme, že naši čtenáři jsou velmi aktivní, a tak o aktivitách budou i naše letní soutěže.

Moje aktivní léto

To je název první naší soutěže. Popište vaše aktivity, co jste dělali v létě. Může to být reportáž z vaší dovolené, túry či výletu s dalšími Íčkaři, který zorganizujete, ale například i reportáž, vyprávění či fejeton o tom, co jste nového vybudovali na své chalupě či zahradě,  jak jste hlídali vnoučata, zavařovali ovoce, sjížděli řeku, navštívili hrad či zámek...

Každý registrovaný čtenář může prostřednictvím svého profilu vložit do soutěže tři příspěvky, které budou opatřeny vždy alespoň jednou fotografií (na šířku). Soutěž potrvá do konce léta, tedy 21. září 2021, výsledky soutěže (redakce vybere tři nejzajímavější příspěvky) vyhlásíme v neděli 26. září 2021.

Moje nezapomenutelné prázdniny

Vzpomínáte na prázdniny, kdy jste zažili něco nezapomenutelného a dodnes vám utvěly v paměti? Popište, co se tehdy událo, co jste prožili. Vzpomínkové příběhy na téma "Moje nezapomenutelné prázdniny" můžete psát do konce prázdnin, tedy 31. srpna 2021. Každý registrovaný čtenář může napsat dva prázdninové příběhy. Tři nejlepší vyhlásíme v neděli 5. září 2021.

Letní mňamka

Máte nějaký recept na dobrotu, hodící se k létu - lehký pokrm či dezert, osvěžující nápojj či pohár, chuťovku z ovoce či hub? Připravte letní mňamku, vyfoťte ji a sepište recept do rubriky Gastronomie. Tři nejzajímavější letní recepty oceníme.

Fotosoutěž "Léto 2021"

Nezapomínáme ani na naše vášnivé fotografy, pro které máme tradiční letní fotosoutěž. Každý registrovaný čtenář může do fotosoutěže vložit až 5 snímků s letní tématikou. Podmínkou je uvést název snímku, datum, kdy byl snímek pořízen (musí to být fotograie pořízené v průběhu letošního léta) a místo, kde byl pořízen. Tedy například: Osvěžení u Berounky, 23. 7. 2021, Beroun.

Redakce bude hodnotit jednak nápad (netradiční zachycení léta) a také technickou kvalitu fotografií. Soutěž potrvá do konce léta, tedy 21. září 2021, vítěze soutěže vyhlásíme v neděli 26. září 2021. Oceněno bude pět nejpovedenějších snímků.

O co se hraje?
Všechny soutěže budou mít tyto ceny - cestovní reproduktory, kovové termoláhve, voděodolné cestovní vaky. A vyhlásíme i celkového vítěze všech letních soutěží, který obdrží od redakce chytrý náramek s celou řadou funkcí. 

Přejeme všem čtenářkám a čtenáům krásné léto prožité ve zdraví a pohodě. A nezapomeňte také na náš projekt "Do stovky" či rubriku Tipy, kde vám budeme nabízet nejrůznější tipy na kulturní akce po celé České republice.

Tahle země není jenom pro mladý!

 

 

 

 

aktivní senioři
Hodnocení:
(5.1 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.