Modelkám to ve Ville Pellé slušelo
FOTO: Jan Raška

Modelkám to ve Ville Pellé slušelo

13. 9. 2021

Velký aplaus sklidily modelky portálu i60 na módní přehlídce, která byla součástí bohatého programu Senior Fresh festivalu v dejvické Ville Pellé. Outfity ve stylu vintage společně s doplňky - bižuterií a kabelkami - ohromily početné publikum.

Krásné počasí, typické pro babí léto, vylákalo stovky lidí na zahradu Villy Pellé, kde se konal další ročník Senior Fresh festivalu, letos s podtitulem "Holduj tanci a pohybu". Na pódiu zahrady se totiž vystřídalo několik tanečních skupin - soubor břišních tanečnic ze Života 90, stepařská a swingová skupina Zig Zag, soubor Nessie, který předvedl skotské tance a své taneční umění předvedla i finalistka seniorské Stardance.

Ovšem největší pozornost na sebe strhli dámy a pánové z portálu i60, které letos naše dvorní stylistka Elen Zajíčková oblékla do šatů ve stylu vintage, které pro módní přehlídku zapůjčila společnost Textil House a její Vintage shop ve Veletržní ulici. Kabelky zapůjčila rodinná firma Hajn, která vyrábí luxusní kožené zboží. Součástí módní přehlídky bylo i taneční vystoupení jedné z modelek, paní Marie Magdaleny Dufkové a také vystoupení dětí ze zbraslavského tanečního klubu Kat.

Podívejte se na první "ochutnávku" fotografií z dnešního odpoledne ve Ville Pellé (další snímky od profesionálního fotografa nabídneme v příštích dnech). 

 

 

móda Modelky
Hodnocení:
(4.9 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.