Holduj tanci, pohybu
Fresh Senior Festival - závěrečné defilé módní přehlídky. FOTO: Daniela Řeřichová

Holduj tanci, pohybu

14. 9. 2021

V reprezentativní Ville Pellé v Praze 6 se 13. září konal devátý ročník oblíbené akce Fresh Senior Festival, jehož partnerem byl také portál i60.cz.

Babí léto poskytlo slunečnou náruč, hostitelé ochutnávky programů všech žánrů. Návštěvníci mohli využít různé odborné služby nebo se zapojit do výuky pohybových aktivit.

S velkým ohlasem se setkal workshop skotského tance, stepařské vystoupení či úchvatný tanec loňské finalistky Seniorské Stardance.

Oči přítomných diváků se nemohly nabažit noblesní módní přehlídky, odkazující na nostalgickou dobu třicátých let, kdy se útlé dámy v elegantních šatech odvázaly v rytmu swingu.

Nechyběla scénka autorského divadla Proměna, svižný tanec Ginger a Fred 21. století , hity divadla Semafor či závěrečný koncert prvorepublikové hudby v interpretaci orchestru Ježkovy stopy.

Věřím, že stopy dobré nálady zůstaly nejen v nás, kteří jsme se v rámci velké íčkařské rodiny potkali a potěšili, ale i v dalších divácích, kteří navzdory nelehké době přitakávají úsměvu a radosti.

 



móda Modelky
Hodnocení:
(4.9 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.