Klobouky, čepice, turbany... Některé ženy je nenávidí, jiné je milují
Ilustrační foto: Pexels

Klobouky, čepice, turbany... Některé ženy je nenávidí, jiné je milují

22. 9. 2021

Dříve bývaly nejrůznější pokrývky hlavy běžnou součástí šatníku. Nyní se pro mnohé ženy staly kouskem, po kterém sahají jen tehdy, když je zima, vítr, déšť. Škoda. Nabídka nejrůznějších klobouků a čepic je nyní nepřeberná a není důvod se jich bát.

Je to doplněk, který ženy rozděluje do dvou skupin. Jednu tvoří ty, které tvrdí, že jim nesluší. Zpravidla jsou slyšet názory: Vypadám v klobouku jako stará bába. Pod čepicí se mi ničí účes. Žádná čepice mi nesluší. Je to zbytečné, když zafouká, raději si nasadím kapuci.

Druhou skupinu tvoří ženy, které si s módou rády hrají. A právě nejrůznější pokrývky hlavy jim v tomto směru nabízejí velké možnosti. Některé členky tohoto společenství samy sebe nazývají hučkařky – podle toho, že si rády dají na hlavu jakoukoli hučku. Ano, tak různé podivuhodné kloboučky a čepičky nazývají.

To, že je současná móda různorodá jako nikdy dříve a nosí se prakticky úplně všechno, naznačuje i nepřeberná nabídka pokrývek na hlavu, která je nyní v obchodech. Podzim se blíží a s ním i čas, kdy se nabídka ještě zvětší. Není důvod se jich bát, natož je odsuzovat. Jde jen o to, aby si žena vybrala takovou, jaká sluší její tváři, hodí se k její postavě a jejímu životnímu stylu. Může to být elegantní klobouk, ve kterém si občas vyrazí do divadla, stejně tak jako ulítlá růžová pletená čepice, ve které si vyjde na vycházku.

Tady je malá ukázka, že když si zralé dámy umí s pokrývkami hlavy hrát, je výsledkem zajímavá podívaná a pocit, že tyhle holky se zkrátka módy nebojí.

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.