Pestrobarevné svetry patří k podzimu. Je čas pustit do šatníku veselost
Ilustrační foto: Pexels

Pestrobarevné svetry patří k podzimu. Je čas pustit do šatníku veselost

4. 10. 2021

Když se takový pestrobarevný svetr podaří, zpravidla se pak do něj jeho majitelka zamiluje. Zpočátku tomu předcházejí obavy. Většina žen preferuje jednoduchost, minimalismus. Ale i do toho nejjednoduššího šatníku by přece občas mohlo proniknout něco výrazného.

Takový pestrobarevný svetr či pletený nebo háčkovaný kabát je ideálním společníkem pro podzimní dny. Vyrazit se v něm dá na procházku po městě stejně jako do hor. No a když se po letech trochu ošoupe nebo omrzí, zůstává ideálním společníkem na doma, na chaty či chalupy.

Tento typ barevných svetrů se objevuje pravidelně v kolekcích věhlasných návrhářů. Některé značky se na ně přímo specializují. Zpravidla nejde o levné záležitosti, i když se tváří, že jsou určené do přírody, pro život na venkově. Ve skutečnosti jde o designové skvosty, za které si jejich tvůrci nechávají pořádně zaplatit. Na druhé straně právě takové kousky dokáží zručné ženy vyrobit v několikanásobně nižších cenových relacích. A jejich výroba bývá zábavnější, než pletení či háčkování z jedné barvy.

Tady je malá ukázka, že barevné svetry, jsou krásné, veselé, zábavné a slušivé. Ale hlavně věčné. Nosily je naše babičky, nosíme je stále a nosit se budou zřejmě navždy.

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(4.7 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.