Dlouhá prošívaná vesta je módní hit, ale zároveň hřejivá a užitečná věc
Ilustrační foto: Pexels

Dlouhá prošívaná vesta je módní hit, ale zároveň hřejivá a užitečná věc

10. 1. 2022

Málokdy se stává, že by se nějaký módní výstřelek dal považovat za praktický, pohodlný, užitečný. Letošní zimu však zaplavily obchody a módní magazíny dlouhé prošívané vesty a ty berou na milost i ženy, které přelétavé módní trendy zpravidla odmítají. Dlouhá vesta totiž sluší a hřeje.

Prošívané vesty jsou oblíbené kousky v šatníku mladých i zralých žen už dlouhá léta, ale nyní se dostala do popředí zájmu jejich dlouhá varianta. V podstatě jde o prošívané kabáty bez rukávů. Ano, někdo namítne, že jde o nepraktický kousek, protože je v něm zima na paže. Nicméně nejde o oblečení určené do tuhých mrazů, ale spíše na období před a po nich. Pokud žena hledá něco praktického a nechce splývat s davem stejných tmavých bund či kabátů, má možnost najít dobrou a věrnou přítelkyni právě v prošívané vestě. Pokud trefí na tu pravou, může z toho být přátelství na mnoho let, protože časem se taková vesta dá využít klidně třeba na práci na zahradě nebo na zachumlání se při podzimním či jarním posezení venku.

Výhodou takové dlouhé prošívané vesty je i to, že pěkně skryje to, co si majitelka skrýt přeje. Neobepíná postavu, klidně se pod ní vejde hrubý svetr, dobře se kombinuje s velkými šály. Zpravidla vypadá nejlépe ke sportovní pohodlné obuvi, džínám, manšestrovým kalhotám, zkrátka, je to ideální kousek pro ženy akční, které neholdují podpatkům a šatům.

Jistě, některé dámy tento kousek budou považovat za poněkud divný. Padnou věty: vypadám v tom jako zabalená v peřině. Ale tak to má s módou být. Každý si může vybrat, v čem se cítí dobře, co mu připadá zajímavé. A tenhle kousek rozhodně může být zajímavým a užitečným dílkem šikovně poskládaného šatníku pro ženy v každém věku.

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(4.8 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.