GLOSA: Karlovarský festival senzací
FOTO: Film Servis Festival Karlovy Vary, CC BY-SA 4.0, commons.wikimedia

GLOSA: Karlovarský festival senzací

12. 7. 2022

Před několika dny skončil filmový festival v Karlových Varech. O tom, jaké filmy nakonec vyhrály, média informovala jen okrajově. Za to jsme se dozvěděli, kdo s kým randí a jaké spodní prádlo (ne)nosí české celebrity.

Herečka Ramba měla róbu s takovým výstřihem, až si musela připadat jako na mamografu, tolik její vnady ozařovaly blesky fotografů.

Spisovatelka Třeštíková si spletla filmový festival s pláží. Díky ní ale víme, jak vypadá nahé tělo moderátorky Bubílkové, která jí posléze parodovala.

Další moderátorka Smetana přišla v pyžamu. No, proč ne, po bujarém večírku byla aspoň připravena okamžitě zalehnout.

To modelka Verešová byla naprosto bez prádla a žena fotbalisty Schicka se oděla do šatů bez látky na bříšku tak, aby mohli ostatní hádat, kdy že se to bejby narodí.

Dozvěděli jsme se mimo jiné i to, že pánové už pod sakem nenosí košile, poznali jsme konečně všechny děti Bolka Polívky a odhalena byla i nová hvězda rozvětvené umělecké rodiny Žilků (na postu VIP jedničky prý střídá Agátu Kordula. Gratulujeme!).

Mladý Mišík s mladou Kubelkovou, herec Jiří Dvořák s novou kráskou, samozřejmě o dvacet let mladší. A na závěr první veřejné párování tenistky Kvitové.

Takže, zase po roce víme, kdo co nosí, kdo s kým chodí. O nových filmech bylo informací poskrovnu. Ano, filmový festival je přeci také společenskou událostí. Jen tiše přemýšlím, zda klesá více úroveň samotného festivalu nebo české kultury nebo médií či celé společnosti.

 

 

glosa kultura společnost
Hodnocení:
(4.7 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%