10 nápadů na dárek pro maminku, který ji potěší
FOTO: Shutterstock.com

10 nápadů na dárek pro maminku, který ji potěší

3. 8. 2022

Сo dát mamince k narozeninám? Rozhodně ji musíte potěšit v tento den skvělým dárkem. A nejlepší variantou tedy budou rozmanité beauty produkty, protože často naše maminky sami sobě nevěnují dostatečnou pozornost.

Připravili jsme proto seznam beauty-dárků, ze kterých bude každá maminka potěšena! 

1. Kvalitní vysoušeč vlasů

Aby měla maminka vždy dokonalý účes, dopřejte jí vysoušeč vlasů! Doporučujeme obrátit pozornost na fény s keramickým povrchem, s různými stupni nastavení teploty a ionizací. Dárek pro maminku k narozeninám, který rozhodně udělá radost.

2. Sada anti-age produktů na obličej

Všechny maminky používají kosmetiku proti stárnutí, takže nemusíte dlouho přemýšlet, jakou pečující kosmetiku dát jí k narozeninám. V tom případě je nejlepší vybrat produkty stejné značky, aby sada obsahovala denní a noční krém a také pleťové sérum. 

3. Stylová kosmetická taštička

Může to být velká a pohodlná kosmetická taštička pro ukládání kosmetiky někde v koupelně nebo kompaktní kosmetická taštička, kterou lze nosit s sebou v kabelce. Vyberte kosmetickou taštičku ušlechtilé barvy (modrá, kobaltová, vínová). Věnujte také pozornost tomu, aby byla vyrobena z kvalitních materiálů.

4. Luxusní řasenka

Navzdory tomu, že se naše maminky v dospělosti líčí jen zřídka, stejně potřebují kvalitní černou řasenku. Každá žena to potřebuje a naše maminky nejsou výjimkou!

5. Sada pro péči o vlasy

Dalším skvělým nápadem na dárek pro maminku je dárková sada pro péči o vlasy. Najít sadu pro řešení jakéhokoliv problému s vlasy můžete na webových stránkách MAKEUP. Z tohoto dárku bude naprosto unesená!

6. Elektrická bruska na paty

Pokud vaše maminka neráda chodí na pedikúru, vytvořte jí salon krásy doma! S takovým dárkem budou paty vaší maminky vždy měkké!

7. Sada látkových masek

Pleťové masky jsou vynikajícím přípravkem v boji proti suché pokožce a problémy souvisejícími s věkem. Jsou účinné pouze v jednom případě - pokud se používají pravidelně. Vybírejte produkty označené „anti-age“ od korejských výrobců. 

8. Nude rtěnka

Dalším skvělým nápadem na nejlepší dárek pro maminku je nude rtěnka. Jedná se o nepostradatelný produkt, který se bude hodit ke každému looku. Neutrální odstín s růžovými podtóny obličej okamžitě osvěží a omladí. A pamatujte si, že dekorativní kosmetika v nude odstínech je vždy dobrou volbou!

9. Oblíbený parfém

Raději neexperimentujte a předem se zeptejte, který parfém by chtěla dostat k narozeninám. Můžete pořídit i dárkovou sadu, která obsahuje samotnou voňavku, mýdlo a lotion. 

10. Dárkový poukaz

Je těžké se rozhodnout, když už člověk všechno má. V tomto případě bude dobrou možností dárkový poukaz, například na kosmetiku. Snad si tak maminka splní svůj sen a vybere si právě to, co jí chybí.

 

 

kosmetika nákupy péče o pleť
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.