Džínová košile není jen pro mladé. Když se dobře zkombinuje, sluší všem
Ilustrační foto: Ingimage

Džínová košile není jen pro mladé. Když se dobře zkombinuje, sluší všem

8. 8. 2022

Jedná se o jeden z nejuniverzálnějších kusů v šatníku, který nikdy nevyšel z módy. Ale co je hlavní, sluší ženám v každém věku, přestože si to některé ze starších dam nemyslí. A k létu prostě patří.

Kombinace, které se s džínovou košilí dají vytvářet, jsou nepřeberné. V létě vypadá skvěle k lehké rozevláté dlouhé sukni stejně tak jako k sukni plátěné či rovněž džínové. Hodí se k lehkým kalhotám všeho druhu, všech barev. Hodí se ke kouskům jednobarevným stejně jako k těm s potiskem.

Dá se nosit na holé tělo stejně tak jako třeba rozevřená, nezapnutá na tričko. Dá se z ní vytvořit outfit ryze sportovní, ale pokud se k ní dodají výrazné doplňky, elegantní boty a třeba černé lehké kalhoty, může se klidně jednat o oblečení na méně formální společenskou událost. A dá se nosit v horkém létě na večer místo svetříku stejně jako v zimě pod kabáty či bundy.

Ano, džínová košile je multifunkční, nezničitelná a zpravidla i velmi slušivá, jen je dobré se jí nebát a zkusit s ní vytvářet kombinace, které se třeba na první pohled zdají nekombinovatelné.

Někdo si může vybrat takovou, která má volný střih, někomu více sedí lehce vypasovaná. Někdo preferuje džínovinu tmavou, někdo světlou, třeba i lehounce ošoupanou. Kreativitě se meze nekladou a výhodou tohoto kousku oděvu je i to, že se velmi zajímavé a kvalitní džínové košile dají najít v second handech. Těžko říct, proč se tam vyskytují často, ale každý, kdo takzvané sekáče rád propátrává, ví, že se v nich úlovky tohoto druhu dají najít poměrně často. A v podstatě pak není žádná rozdíl mezi džínovou košilí za dva tisíce nebo tou sekáčovou za dvě stovky.

Dámy vyššího věku někdy tenhle kousek nepouštějí do svého šatníku, protože jim přijde buďto příliš fádní nebo si myslí, že se pro zralé ženy nehodí. Ale když se pak objeví nějaká dáma v džínové košili, světlé dlouhé sukni, zlatých sandálech a proutěnou taškou přes rameno, zpravidla se za ní otočí i ženy výrazně mladší a v jejích očích se dá jasně číst: ta vypadá dobře!

Tady je malá inspirace, jak různě se džínová košile dá kombinovat.

 

jeansy.png

                                                                                                                        Ilustračníí fotografie: Pexels

 

 

 

 

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5.3 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%