V sedmdesáti na přehlídkovém molu
Všechny fotografie: Jakub Watzek

V sedmdesáti na přehlídkovém molu

16. 9. 2022

Je jim kolem sedmdesáti let, mají rádi módu a ještě raději ji předvádějí. Řeč je o ženách a také mužích, kteří se už několik let účastní módních přehlídek při nejrůznějších příležitostech. Tentokrát to bylo v rámci Fresh senior festivalu v pražských Dejvicích.

Věk je jen číslo. To dokázalo sedm žen a dva muži na módní přehlídce v krásném prostředí Písecké brány. Předváděly se oděvy butiku s názvem Malé černé a také klobouky, které vyrábí česká modistka Jolana Kotábová.

Dámy a pánové sklidili velký aplaus početného publika, které ocenilo především kreativitu, módní um a cit pro kombinaci stylistky Elen Zajíčkové. Ta přizvala na pomyslné předváděcí molo také čtyři modelky juniorky ve věku 6-14 let.

 

DSC04142 (1).jpg

 DSC03969.jpg

DSC04341.jpg

DSC04078.jpg

 

Fresh senior festival ovšem nebyl jen o módě. Představili se tu mimo jiné Divadlo u Valšů, flamencová tanečnice Fiesta de Flores, nefalšovaní mexičtí Mariachi Azteca di Praga či SeMaFor. Festival pořádaný neziskovou organizací Porte nabídl rovněž příležitost setkat se s celou řadou odborníků na seniorskou problematiku, návštěvníci si mohli vyzkoušet v rámci workshopů třeba nordic walking hole, ale i bojové sporty jako Taj-ji a Čchi kung.

A na závěr video z módní přehlídky, jehož autorem je Jakub Watzek:

 

 

móda
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.