Péřová bunda sluší ženám v každém věku
Všechny fotografie: Pexels

Péřová bunda sluší ženám v každém věku

7. 1. 2023

Strach, že v ní každý, kdo nemá velikost S, bude vypadat jako medvěd, není na místě. Péřové bundy se nyní dají sehnat v nejrůznějších střizích, takže rozhodně nepřipomínají beztvaré pytle. Sluší štíhlým i baculkám, děvčatům i dámám v letech.

Ne, opravdu nejde o oblečení výhradně pro mladé. Kvalitní péřovka by neměla chybět v šatníku žádné ženy, která se v zimě pohybuje venku. Dá se v ní totiž jít na na běžné pochůzky po městě stejně jako na pořádný výlet v mrazu. Pokud jde o kvalitní kousek, je v ní více teplo než v kožešinách. Ale hlavně, prošívané péřové bundy jsou lehké a pohodlné.

pexels-roman-pohorecki-16170.jpg

 

Nejlehčí a nejhřejivější jsou samozřejmě ty z pravého peří, nicméně se dají pořídit i bundy výrazně levnější, například vatované. Vhodné je dívat se po těch, které jsou lehké, nadýchané a střižené tak, aby postavě lichotily. Pak už je na každé ženě, jestli zvolí krátkou, ke kolenům nebo třeba dlouhou až do poloviny lýtek, tedy vlastně prošívaný kabát.

Tady je malá inspirace, že se takové bundy dají kombinovat s různým oblečením a že se s nimi dá vytvářet styl městský i ryze sportovní. Ale co je úplně nejdůležitější – je v nich opravdu teplo a vítr je neprofoukne.

 

1.png
2.png

 

 

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(4.4 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.