Z mého dětství čerpám dodnes sílu a inspiraci
Ilustrační foto: Pixabay

Z mého dětství čerpám dodnes sílu a inspiraci

18. 3. 2023

Mám za sebou již 65 let života a mnoho vzpomínek, které se mi vybavují při pohledu zpět do minulosti. Vzpomínám na své mládí, které jsem prožila na malé vesnici, kde jsem se narodila a vyrůstala.

Moje dětství bylo plné radosti a svobody. Bydleli jsme v malém domku, který stál na okraji vesnice, kde jsme měli velkou zahradu, na které jsme si hráli s bratrem a sestrou. Milovala jsem trávit čas venku, pozorovat přírodu a prozkoumávat okolní lesy a louky.

Na vesnici bylo vždy dostatek práce, zejména v zemědělství. Také jsme měli velkou společenství a každý si všichni věděli o sobě. Byli jsme jedna velká rodina a navzájem jsme si pomáhali. Vzpomínám si na tradiční vesnické slavnosti a zábavy, které jsme pořádali v průběhu roku. Byly to nezapomenutelné okamžiky, plné smíchu, tance a hudby.

Vzdělání bylo v té době pro mě velmi důležité. Byla jsem velmi nadaná a učitelé si mě velmi oblíbili. Podařilo se mi dokončit střední školu a nastoupit na vysokou školu, což bylo pro mě velkým úspěchem.

Poté jsem se vdala a založila vlastní rodinu, ale bohužel se manželství rozpadlo. Musela jsem se postavit na vlastní nohy a začít žít sama. Bylo to těžké, ale naštěstí jsem měla vždy podporu své rodiny a přátel.

I když se mé životní okolnosti změnily, pamatuji si na své dětství na vesnici s velkou nostalgií a vděčností. Byla to krásná doba, která mi dodnes dává sílu a inspiraci.

Můj příběh rodina vzpomínky
Hodnocení:
(5.2 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.