A zase ta Bridget Jonesová!
Ještě letos nová kniha i nový film

A zase ta Bridget Jonesová!
Ještě letos nová kniha i nový film

6. 2. 2013

Britská autorka Helen Fieldingová vydá letos na podzim už třetí román o dobrodružstvích Bridget Jonesové. Podle agentury, která Fieldingovou zastupuje, zatím kniha nemá název, neboť ji spisovatelka ještě píše. V Británii by tohle pokračování mělo vyjít v říjnu, ve Spojených státech pak v listopadu.

Jonesová vydala Deník Bridget Jonesové v roce 1996 na základě sloupků, které rok před tím psala pro deník The Independent. O tři roky později vyšlo pokračování Bridget Jonesová: S rozumem v koncích. Obě knihy se staly bestsellery a prodalo se jich ve 40 zemích na 15 milionů kusů. Oba romány byly zfilmovány v hlavní roli s Renée Zellwegerovou a s Hughem Grantem a Colinem Firthem v rolích rivalů, kteří se o Jonesovou ucházejí.

Podle amerického nakladatelství Alfred A. Knopf, které knihy Fieldingové vydává v USA, se nový román odehrává v současném Londýně a představí zcela novou fázi v životě Bridget. „Jen málo spisovatelů se může rovnat Helen Fieldingové, pokud jde o úplné zachycení moderní ženy,“ poznamenal šéfredaktor tohoto nakladatelství Sonny Mehta. A co na to uvedla v prohlášení sama autorka? „Můj život se vyvíjel a tak také Bridget pokročí dál,“ tvrdí Fieldingová.

Letos má také přijít do kin další snímek o Bridget nazvaný Bridget Jones' Baby (Dítě Bridget Jonesové), ve kterém se sejdou opět všichni tři představitelé hlavních rolí – tedy Zellwegerová, Grant i Firth.

film
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.