Do Prahy přiletí Ornella Mutiová,
velmi pečlivě broušený diamant

Do Prahy přiletí Ornella Mutiová,
velmi pečlivě broušený diamant

6. 3. 2013

Milovníci krásných žen mají dvojnásobný důvod k těšení. V porotě finále 9. ročníku soutěže Česká Miss 2013 usedne 23. března i italská herečka Ornella Mutiová, která je považovaná za jednu z nejkrásnějších žen filmové historie. Bývala italským sexsymbolem a zůstala přitažlivou ženou i teď, těsně před svými 58. narozeninami. Právě ona na závěr večera v pražském Hudebním divadle Karlín předá před kamerami televize Prima Family korunku nové Miss. 

Těší mě, že osobnost světového filmu a krásná žena, jakou Ornella Mutiová bezesporu je, přijala naše pozvání, uvedla ředitelka soutěže Michaela Maláčová. Věří, že Mutiová, která se loni objevila ve filmu Woodyho Allena Do Říma s láskou, bude pro soutěžící dívky inspirací.

Po boku nejslavnějších herců

Životní příběh italské filmové hvězdy je skutečně blyštivý. Mutiová se narodila 9. března 1955 v Římě jako Francesca Romana Rivelliová v rodině zámožného neapolského lékaře a estonské herečky. Jako čtrnáctiletou ji objevil režisér Damiano Damiani, a přestože neměla herecké zkušenosti a vzdělání, obsadil ji do hlavní role ve svém mafiánském dramatu Nejkrásnější manželka. Záhy vytvářela role prostých, svůdných, nezávislých a svéhlavých moderních dívek. Postupně se pak objevovala vedle tak slavných hereckých partnerů jakými jsou třeba Alain Delon, Gérard Depardieu nebo Jeremy Irons.

Žena má štěstí, že může být něčím, jako je diamant o tisíci ploškách. Je jen na ní, kterou z nich nechá právě zazářit, řekla před časem herečka, která má dnes na svém kontě více než devadesát filmů.

V rodinné péči plastického chirurga

Na skvěle vypadající herečce je dnes patrné, že si ke svému vzhledu pomohla i v ordinaci plastického chirurga. „Nejsem proti malým chirurgickým retuším, které umožňují cítit se dobře, přiznala se. Jedním dechem však dodala: „Člověku je ale stejně tolik let, kolik mu je, tak proč si něco nalhávat.“ Mutiová, jejíž současný o osm let mladší partner je právě plastickým chirurgem, se podle svých slov udržuje v kondici cvičením a zdravou stravou, vyhýbá se alkoholu a cigaretám. K vyrovnanosti ji prý hodně pomáhá buddhismus. 

Světoznámá herečka vlastní síť obchodů v Paříži, Miláně, Římě, Rize a Moskvě, v nichž prodává vlastní kolekce šperků. Píše se o ní, že si nechala pojistit své poprsí na astronomických 350 milionů dolarů.

Dcera nemá s nahotou žádné problémy

Mutiová nebudu v Česku poprvé, byla už například oficiáním hostem Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech v roce 1998. Pravdou však je, že se o ní šéf festivalu Jiří Bartoška později nevyjádřil zrovna uznale. Byla prý jednou z nejméně příjemných celebrit, které měl možnost v Karlových Varech přivítat.

Mutiová má tři děti – syna a dvě dcery. Jedna z nich, Naike Rivelliová se živí modelingem a herectvím. Předloni ukázala všechny své vnady v německém vydání časopisu Playboy. Líbí se mi nahota, cítím se tak svobodná, řekla tehdy dcera Ornelly Mutiové, která fotografy překvapila tím, že se při focení odvážných aktů vůbec nestyděla.

herecké legendy Miss
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.