Made in Ostrava, 
to je nový film Isabel

Made in Ostrava,
to je nový film Isabel

7. 5. 2013

Do kin se v těchto dnech dostává nový nízkorozpočtový thriller Isabel, natáčený prevážně v Ostravě a s ostravskými herci. Snímek těží z obliby upírské tématiky a odehrává se během jediného dne. Mladá ambiciózní novinářka Isabel, kterou hraje Petra Lorencová, se snaží získat senzační reportáž, ale dostává se do nebezpečí. Film se odehrává ve dvou realitách. Kromě skutečného života to je i sen. A v něm si zahráli štamgasty hudebník Jarek Nohavica a komik Ruda z Ostravy.

V dalších rolích se divákům představí držitelé Ceny Thálie Norbert Lichý a Tereza Dočkalová. Role ve filmu přijali také Renáta Klemensová, Sylvie Krupanská, Robert Urban a další. Všichni herci i členové štábu pracovali bez nároku na honorář.

„Četla jsem scénář, který mě zaujal. Líbila se mi myšlenka udělat ostravský film s ostravskými herci. To byla výzva, nad kterou jsem nemusela moc přemýšlet,“ řekla představitelka hlavní role Lorencová, členka činohry Národního divadla moravskoslezského.

Projekt oslovil i slovenskou zpěvačku a skladatelku Katarínu Knechtovou, která na nabídku napsat k filmu titulní píseň okamžitě kývla: „Nabídky si velmi vážím. Isabel je píseň, která se opravdu podařila a já jsem na ni velmi pyšná.“

film
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%