Právě vzniká film Kmotr 
o souboji „policajta s grázlem“

Právě vzniká film Kmotr
o souboji „policajta s grázlem“

20. 5. 2013

Na motivy bestselleru Jaroslava Kmenty s názvem Kmotr Mrázek začal režisér a scenárista Petr Nikolaev natáčet film Kmotr, do jehož hlavních rolí obsadil Lukáše Vaculíka a Ondřeje Vetchého. Scénář dlouho odkládaného natáčení prý doznal změn k lepšímu. Posunuli jsme se k filmovější verzi, k souboji policajta a grázla. Policejní vyšetřovatel Cajthaml (Lukáš Vaculík) se stane zarputilým a spravedlnosti oddaným protějškem mafiánskému kmotrovi (Ondřej Vetchý). Podstatným se stane duel mezi nimi, řekl David Rauch z produkční společnosti U.F.O. Pictures.

Příběh Kmotra natáčí osvědčený tým – režie a scénář Petr Nikolaev (Lidice, Báječná léta pod psa, Jménem krále), střih Adam Dvořák (Lidice, Martin a Venuše, Bobule) a produkční společnost U.F.O. Pictures (Lidice, Mamas & Papas, Bobule, Vratné lahve, Kuky se vrací). Natáčení v Praze a Kladně má trvat do druhé poloviny června, premiéra je naplánována na 17. října.

Kulisy příběhu budou prý divákům až mrazivě známé. Česká společnost totiž podle tvůrců trpí neschopností či neochotou oficiálních orgánů vyřešit notoricky známé a vleklé kauzy. Postava policejního vyšetřovatele Cajthamla je holdem policistům, kteří neztratili víru ve vítězství spravedlnosti.

Vedle Vetchého a Vaculíka se ve snímku objeví Kryštof Hádek, Andrej Hryc, Filip Kaňkovský, Vica Kerekesová, Jan Vondráček a Jiří Dvořák. Poradci filmového štábu jsou členové bývalých policejních týmů.

film
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%