V seznamu nejlépe oblékaných lidí
je vévodkyně Kate i první dáma Číny

V seznamu nejlépe oblékaných lidí
je vévodkyně Kate i první dáma Číny

1. 8. 2013

Už potřetí od roku 2011 se britská vévodkyně Kate dostala do seznamu nejlépe oblékaných lidí světa, který každoročně sestavuje magazín Vanity Fair. Do seznamu za letošní rok, který tentokrát nemá vítěze a neurčuje pořadí jednotlivých celebrit, se dostala také čínská první dáma Pcheng Li-jüan, zpěváci Justin Timberlake a Beyoncé a člen skupiny Rolling Stones Keith Richards.

Mezi oceněnými je letos i řada sportovců, například basketbalista Miami Heat LeBron James, švédský brankář hokejového týmu New York Rangers Henrik Lundqvist nebo zadák celku amerického fotbalu New England Patriots Tom Brady. První z nich označil za svůj módní vzor Jamese Bonda, druhý Franka Sinatru a třetí Steva Jobse.

V letošním seznamu nechybí hollywoodské celebrity Kerry Washingtonová, Charlize Theronová nebo Brooke Shieldsová, stejně jako bývalá Spice Girl Victoria Beckhamová nebo švédská princezna Madeleine, která se letos ve Stockholmu vdávala.

Mezi nejlépe oblékané osobnosti se letos dostal také Ronan Farrow, spisovatel a právník, který je synem režiséra Woodyho Allena a herečky Mii Farowové. Za svůj vzor označil spisovatele Marka Twaina.

Úplný seznam zveřejní Vanity Fair ve svém zářijovém čísle.

celebrity móda
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.