James Bond v novém příběhu
vyráží na misi do západní Afriky

James Bond v novém příběhu
vyráží na misi do západní Afriky

26. 9. 2013

Tvrdý chlapík „Protřepat, nemíchat“ opět přichází a opět s novým dobrodružstvím. Milovníci neohroženého Jamese Bonda, kteří dobře znají jeho proslulou hlášku při objednávce Martini, se dočkali – na pultech britských knihkupectví se pod názvem Solo dnes objeví nová kniha s agentem 007 v hlavní roli.

Autorem je britský spisovatel William Boyd, jemuž dala souhlas k vyprávění dalšího příběhu rodina Bondova tvůrce Iana Fleminga, který zemřel v roce 1964. Od jeho smrti totiž pověřují psaním knížek s neporazitelným, bohužel ale fiktivním agentem britských tajných služeb právě Flemingovi dědici.

Boyd ve svém novém díle posílá Bonda z luxusního londýnského hotelu na nebezpečnou misi do jedné válkou zpustošené západoafrické země a do Washingtonu. Děj se odehrává v roce 1969 a hrdinovi je 45 let, což mu prý spisovatel dává pocítit.

Autor v knize Solo zůstává věren hlavním rysům Bonda nastíněným Flemigem, včetně pečlivého výběru oblečení, záliby v cigaretách a vybraném pití i zaujetí pro atraktivní ženy. V knize se objevují dva nové Bondovy tajemné protějšky ženského pohlaví.

knihy zábava
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%