Británie prožívá další pohádku 
o mladém zamilovaném princi

Británie prožívá další pohádku
o mladém zamilovaném princi

8. 10. 2013

Vypadá to, že se na britském královském dvoře schyluje k další ostře sledované svatbě – osmadvacetiletý princ Harry je zamilovaný a uvažuje o sňatku! Jeho vyvolenou je o čtyři roky mladší Cressida Bonasová.

Cressida studovala tanec na univerzitě v Leedsu a pochází z velmi bohaté rodiny, její matkou je známá šlechtična. S Harrym seznámila Cressidu princova sestřenice, princezna Eugenie, dcera královnina syna Andrewa a Sarah Fergusonové. Začátek vztahu, který trvá zhruba rok, neblaze poznamenaly fotografie nahého Harryho v jednom hotelovém pokoji v Las Vegas, které loni zveřejnil list The Sun. Vše se ale rychle urovnalo a Harry, vnuk královny Alžběty II., je prý velmi zamilovaný. Odhaduje se, že svatba proběhne příští rok.

Britský tisk oceňuje, že princova mladá přítelkyně sice ráda slaví, ale je velmi diskrétní. Prestižní britský časopis Tatler dokonce věnoval Bonasové tento měsíc první stránku a zařadil ji do čela seznamu významných osobností. Této cti se dostalo Kate Middletonové až několik týdnů po jejím zasnoubení s Harryho starším bratrem princem Williamem začátkem roku 2011.

královská rodina
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.