Herec Clint Eastwood, otec 
osmi dětí, se podruhé rozvádí

Herec Clint Eastwood, otec
osmi dětí, se podruhé rozvádí

24. 10. 2013

Hollywoodská filmová legenda Clint Eastwood se po 17 letech manželství rozvádí. Žádost o rozvod podala tento týden u soudu jeho manželka Dina Eastwoodová, která jako důvod uvedla nepřekonatelné rozpory. S odvoláním na mluvčího soudu v kalifornském Monterey o tom informovala agentura AFP.

Osmačtyřicetiletá novinářka a televizní moderátorka Dina Eastwoodová žádá, aby jí soud svěřil do péče jejich šestnáctiletou dceru Morgan, kterou by třiaosmdesátiletý otec směl navštěvovat. Od manžela chce platit výživné a uhradit náklady za rozvodové řízení.

Žádost o rozvod druhé Eastwoodovy manželky není velkým překvapením. Slavný pár žil již delší dobu odděleně. Podle časopisu People už Eastwood podle všeho chodí s jinou ženou, Erikou Fisherovou. Jde o bývalou manželku Scotta Fishera, který je prý novým partnerem Diny Eastwoodové.

Držitel čtyř Oscarů má kromě dcery Morgany dalších sedm dětí s jinými ženami. Dvě z nich, dceru a syna, má se svou první manželkou Maggie Johnsonovou, jejímž mužem byl v letech 1953 až 1984. Se třemi ženami z nemanželských vztahů má tři dcery a jednoho syna.

herecké legendy Hollywood
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%