Na výstavě Legendy se
představí přes 600 aut

Na výstavě Legendy se
představí přes 600 aut

14. 6. 2014

Přes 600 automobilů a více než stovka motocyklů se o víkendu představí na prvním ročníku motoristické výstavy Legendy v areálu Psychiatrické léčebny v Bohnicích. Uvedl to organizátor akce Lubor Kos.

Mezi nejvzácnější exponáty patří předválečná závodní Bugatti 35B, Bugatti Veyron, Alfa Romeo 155 DTM, slavné rallyeové Audi Sport Quattro S1, BMW M3 DTM, Lamborghini Huracán, Mercedes-Benz 500K, Mercedes-Benz 300 SL "gullwing", MTX Tatra V8 nebo Porsche 959.

Zajímavostí bude i šestikolový Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 nebo Alfa 8C Monza, kterou vlastnil i Enzo Ferrari. Na výstavě samozřejmě nebude chybět ani plejáda sportovních aut se vzpínajícím se koněm ve znaku, legendární Porsche 911 v několika provedeních nebo luxusní Rolls-Royce.

V prostoru bohnického parku bude možné potkat jediného českého zástupce v F1 Tomáše Engeho, rallyeové veterány Stiga Blomqvista, Johna Hauglanda, okruhového veterána Břetislava Engeho nebo současnou českou špičku Václava Pecha.

Legendy mají za cíl ukázat to nejlepší z českého motorismu. Připraveny budou prezentační jízdy v okolí nemocnice od klasické rychlostní zkoušky až po exhibiční jízdy offroadových strojů.

auta
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.