Dnes se utká na Turnaji mistrů
Berdych se Švýcarem Wawrinkou

Dnes se utká na Turnaji mistrů
Berdych se Švýcarem Wawrinkou

10. 11. 2014

Po odpolední nádherné výhře Petry Kvitové a získání další Salátové mísy, jsme se pomalu přemístili ke sledování Turnaje mistrů v Londýně.

V úvodním duelu tohoto vrcholu mužské tenisové sezony se nepovedl vstup domácímu Andymu Murraymu, který podlehl v obou setech dvakrát 4:6 Japonci Kei Nišikorimu. Ve večerním duelu skupiny B hrála světová dvojka a také můj oblíbenec Roger Federer s Kanaďanem Milosem Raonicem. Předpokládala jsem, že Raonic se ukáže v plné síle a bude to těžký duel, ale tipovala jsem pro Rogera 6:4, avšak první set hladce vyhrál nad Milosem Raonicem 6:1. Ve druhém setu to bylo velmi vyrovnané, Raonic jakoby se probral a celý druhý set to táhl, ale Roger Federer se nedal, za stavu 6:6 v tiebreaku vyhrál druhý set 7:6 . Byla to odveta pro Rogera za Masters v Paříži. Toto byly duely skupiny B.

Již dnes nás čeká vstupní duel skupiny A, kdy od 15 hodin nastoupí ke svému úvodnímu duelu na turnaji Tomáš Berdych se Švýcarem Stanem Wawrinkou, světovou čtyřkou, který se na počátku letošního roku tak hezky zapsal vítězstvím na Grandslamu Australian Open v Melbourne. Bude to nelehký souboj. Oba budou chtít v úvodu turnaje vyhrát.

Večerní duel skupiny  A přinese dramatický souboj mezi světovou jedničkou Srbem Novakem Djokovičem a Chorvatem Marinem Čiličem, kterého trénuje Goran Ivaniševič, bývalá světová dvojka z roku 1994 a dvojnásobný olympijský bronzový vítěz  LOH z roku 1992 v Barceloně, a také vítěz Wimledonu z roku 2001. Velký sympaťák. Djokovič s Čiličem jsou přátelé, ovšem na to se samozřejmě při tenisu nehraje, oba půjdou do zápasu v plné síle a také ve velmi dobré formě z posledních týdnů.

Tak se budeme těšit a fandit! Sportu zdar a tenisu obzvláště!

Zkuste si tipnout, jak dopadnou jednotlivé zápasy. Tipovačku i60 najdete zde.

tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.