Kdo vyhraje Turnaj mistrů
a kdo tenisovou tipovačku?

Kdo vyhraje Turnaj mistrů
a kdo tenisovou tipovačku?

16. 11. 2014

Po týdnenních bojích osmi nejlepších tenistů světa je tu velké finále. A v něm se utkají asi dvě největší tenisové osobnosti posledních let - Novak Djokovič a Roger Federer.

Ve včerejších zápasech jsme se dočkali třísetových bitev. V prvním duelu porazil Novak Djokovič Kei Nišikoriho 6:1.3:6 a 6:0. Zatímco první set ovládlala světová jednička Djokovič, druhý set Jpaonec Nišikori otočil a vyrovnal, jenže ve třetím setu jakoby mu došly síly a Novak Djokovič mu nedal šanci uhrát jediný game. Oba hráči dali v zápasu po třech esech, a byla to pěkná podívaná.

Ve večerním duelu se utkali dva švýcarští kamarádi Roger Federer a Stan Wawrinka, který je o čtyři roky mladší než Roger, jež je jeho vzorem. Stan v prvním setu vydřel výhru 4:6. Ve druhém setu jsme už viděli bojovného Rogera, který bojuje jako lev a set získal 7:5. Třetí set byl tolik vyrovnaný, že snad fanoušek by nechtěl, aby skončil. Byl to zřejmě jeden nejhezčí zápas z celého Turnaje mistrů 2014. Nezapomenutelný! O vítězi se rozhodlo až ve zkrácené hře třetího setu, kdy Roger potvrdil svou bojovnost a velkou psychickou sílu. V zápase padlo celkem 14 es, z toho deset jich nasázel Stan Wawrinka.

Známe tedy finalisty a  již dnes večer od 19:hodin se utkají v londýnské hale, nejoblíbenější tenisové hale, která je vždy zaplněna fanoušky do posledního místa. Zajisté to bude nádherná podívaná. Sportovní fanoušek nebude vědět co sledovat dříve, tenis od 19:00 hodin, ve 20:45 se totiž hraje fotbal Česko proti Islandu, 4. kvalifikační zápas ME. O něm si můžete přečíst zde.

Za redakci dodáváme, že dnes také končí tenisová tipovačka. Zatím si nejlépe vede paní Alžběta Müllerová, která si drží sedmibodový náskok před dalšími pronásledovateli. Jak to všechno dopadne? Dozvíme se dnes večer. Takže tipujte poslední zápasy zde!

Sportu zdar!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.