Foto

Fotbálek byl prima

20. 11. 2014

Sportovní fanoušci se nedočkali "utkání králů" v finálovém tenisovém duelu na Turnaji mistrů v Londýně. I to se ve sportu stává, Roger Federer to vzdal a nenastoupil pro zraněná záda. Se smutkem v londýnské hale oznámil svou neúčast.

A tak se většina fanoušků a hlavně pánů, těšila na poslední kvalifikační zápas české reprezentace proti Islandu doma, v Plzni. Islanďané nás sice už v 9.minutě zaskočili gólem Siguurdssona, ale v nastavené minutě dal gól Kadeřábek. A to byl psychický moment pro náš tým. Před odchodem do šatny moc fajn. Ve druhém poločasu nám pomohl ke stavu vlastní gól brankáře Islandu Bödvarssona v 61. minutě. Bylo to nešťastné, ale pro nás šťastné. Islanďané byli velmi silným soupeřem a hráli dobře kombinačně.

Všechny čtyři zápasy jsme uhráli bez porážky, vítězný stav 2:1 se opakoval s Nizozemskem, Tureckem, a nyní s Islandem, s Kazachstánem 4:2. Jsme v čele naší tabulky. A s 12 body.

Další zápasy budou až v příštím roce. Trenér Pavel Vrba zvládl přípravu našeho týmu výborně a udělal radost nejen nám fotbalovým fanouškům, ale i nejlepšímu trenérovi české reprezentace Karlu Brücknerovi, kterého si vybral jako svého poradce. Karel Brückner oslavil 13. listopadu 75. narozeniny a výhra české reprezentace je zajisté pro něho příjemným a pěkným překvapením. Český tým však čeká ještě dlouhá cesta v kvalifikačních zápasech na ME ve fotbalu v roce 2016 ve Francii. Bylo by pěkné po čtyřiceti letech vyhrát jako tehdy v Jugoslávii v roce 1976.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.