Nejkrásnější jsou ta obyčejná rána
6. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
6.5.2015 14:30
Krásně jste to napsala a hlavně přímo profesionálně nafotila. Ty volavky zde nemáme, ale kačenek, které již vyvedly mladé, jsou tu plné rybníky.
Naděžda Špásová
6.5.2015 14:08
Krásné fotky i povídání. Tiše závidím pokojné klidné ráno. Nás budí zvuk trolejbusů, aut a vůbec hluk města. A abych pravdu řekla, oni ani ti ptáci poránu nejsou zrovna tiší. Ale ti mi vadí ze všeho nejmíň. Přeji hodné takových raních procházek.
Radovan Cakl
6.5.2015 14:04
Souhlasím s Álou, po pár řádcích je jasné, že je to od našeho ranního ptáčka, Eleny. Líbí.
Miluše Hasenohrlová
6.5.2015 13:25
Krásné povídání, krásné obrázky paní Elen.I Já miluji rána, když si sednu pod rozkvetlou třešni a rozhlížím se po naší velké zahradě.
Alena Tollarová
6.5.2015 13:10
Jakmile jsem si přečetla název, hned jsem si řekla - to musí být od Eleny. A narolovala si na konec článku. Ano. Eleno, Ty umíš, jsi jedním z mých vzorů při mých fotografických pokusech :)
Dana Kolářová
6.5.2015 12:45
Jedním slovem krása! V dnešním pošmourném dni příjemné pohlazení. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci