Modelky se představují: Ilona Kolářová
FOTO: archiv autorky

Modelky se představují: Ilona Kolářová

30. 4. 2016

Rozhodování nepatří mezi moje nejsilnější  stránky, ale když se jednou pro něco rozhodnu, jdu do toho s plným nasazením. Dovolte mi, abych se představila.

Je mi 56 let a bydlím na severu Čech v Ústí nad Labem. Věk uvedený v občance neberu moc vážně, Stále se učím něco nového a překážky postavené do cesty beru jako výzvu. Pracuji převážně v mladém kolektivu a jsem vyznavačkou  zdravého životního stylu. Každé ráno se sprchuji studenou vodou a přes dvacet let jsem vegetariánka. Většina lidí mě považuje za hyperaktivního člověka neboť od útlého mládí aktivně sportuji a dá se říci, že existuje  málo druhů sportu, s kterými bych nekoketovala. Nejvíce ze všeho mě lákají extrémní sporty, adrenalin potřebuji k životu. Na druhou stranu  ráda relaxuji, proto praktikuji jednou týdně hodinovou sestavu jógy.

Před dvěma lety jsem absolvovala kurz kreslení tužkou a uhlem, v budoucnu plánuji  malování štětcem. Mezi výčtem dalších koníčků uvedu jen některé, poněvadž  zjišťuji, že s přibývajícím věkem místo aby zálib ubývalo, je to přesně naopak. Těší mě chodit do divadla na opery, poslouchám  klasickou hudbu, zajímám se o esoretiku a duchovní literaturu, pravidelně příspívám na svůj blog  a snažím se zdokonalovat v cizích jazycích.   

Jsem podruhé vdaná, z prvního manželství mám syna, jehož jméno v uměleckých kruzích není neznámé. Přestože  jsem klasický sportovní typ, nečiní mi potíže rychle se přeorientovat do jiného stylu, což s oblibou dělávám dost často. V mém šatníku  převládá sportovní oblečení, úchylku mám hlavně na bundy a boty, ale najdou se tam i výstřední kousky, které by ode mne nikdo nečekal. Třebaže mám volného času poskrovnu, alespoň jednou bych si přála projít se po přehlídkovém mole.

 

Tento příspěvek je součástí projektu i60 Senior Fashion, o kterém se více můžete dozvědět zde. Více informací o představení zralých modelek, najdete na tomto místě. Články o jednotlivých modelkách najdete v rubrice Modelky.

móda Modelky
Hodnocení:
(4.4 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Držím palce s podotknutím,že "někdy méně,znamená více". mm
Ilona Erika Kolář
Děkuji všem za komentáře a ještě vysvětlení k józe. Ano, je to hodně neobvyklé a podivné, ale přesně takový je celý můj život. Cvičím hathajógu podle knihy Raquel Welch ("Program celkové krásy a tělesné zdatnosti Raquel Welchové"). Tuto knihu jsem si zamilovala, ale pak jsem ji darovala jedné dospívající slečně, trpící anorexií a od té doby jsem ji nemohla dvacet let sehnat. Před dvěma lety mi ji poslala jedna blogerka a já podle ní začala opět cvičit. Co se týče mého zaměstnání, je to hodně náročné, žádná sranda. Pracuji v nepřetržitém provozu jako mezinárodní pokladní Českých drah a neustále se musím učit, neboť změn v přepravě je spousta, Také probíhá průběžně mystery schopping a děláme každoročně zkoušky z vnitra i z mezinárodky. Abych vše stihla, vstávám, i když mám volno, brzy ráno a skoro nekoukám na televizi. Když mám denní, běžím přes kopce domů, abych něco natrénovala a nebo si udělám okružní cestu na kole. Z vlastní zkušenosti dodávám, že zkloubit lze i zdánlivě nemožné, což dokazuje moje záliba jak v adrenaliných sportech, tak v meditaci. Jedna z mých nejoblíbenějších knih je "999 otázek a odpovědí na cestě poznání" od našeho předního mystika E. Tomáše. Tuto skutečnot mi potvrdila i psycholožka před dvěma měsíci, kdy jsem jsem absolvovala psychologické vyšetření kvůli zkouškám na vlakvvedoucí. Vyšlo mi, že se dokáži velmi rychle přeorientovat z jedné aktivity na druhou a umím bezpečně oddělit záliby od práce. Je toho moc, ale opravdu si nic nevymýšlím.
Alena Tollarová
Ilono, přesně takhle nějak jsem si představovala články, kterými se zájemkyně o molo budou prezentovat. Pár slov o sobě doplněných fotkami. Že by se letos zadařilo a byla přehlídka v Ústí nad Labem?
Eva Krausová
Paní Ilona je myslím zatím favoritkou zde. A to i přesto, že je jak sama říká hyperaktivní, což mi tedy s jógou nejde dohromady...Má asi super zaměstnání, když toho tolik stíhá.Ale je zajímavý typ vzhledově. Myslím, že na molo vstpoupí a užije si to.Obdivuji její sprchu studenou vodou.
Zdenka Jírová
Nepřeháníte to s tou hyperaktivitou? Kde na to všechno berete čas, když ještě chodíte do práce? Já Vám úspěch přeji,ale zdá se mi toho nějak moc.
Hana Lancová
Tak, ať Vám to vyjde. :-)))
Eva Balúchová
Ilono,fandím vám úplně ve všem.Pokud bude ještě nějaká přehlídka,moc ráda bych vás na ní viděla.
Hana Rypáčková
To dáš snadno Ilonko. Třeba pak bude i změna šatníku...
Karel Boháček
Jo máte u mně 5P.
Karel Kafka
Z hyperaktivních žen,dívek,manželek,milenek.... mi vyráží studený pot po celém těle kdykoliv a kdekoliv.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.