Radosti slavných - Petra Janů: Snažím se vypadat k světu
Petra Janů fotoaparátem Lenky Hatašové (www.petrajanu.cz)

Radosti slavných - Petra Janů: Snažím se vypadat k světu

10. 6. 2016

Čeká mě dovolená v Řecku, už řadu let jezdím s kamarádkama na stejné místo, na ostrov Lefkáda. Samozřejmě se také těším, že si užiju své chalupy v jižních Čechách. Plánuju, že tentokrát budu na koncerty vyjíždět přímo z ní, že se stane mou letní základnou.

Radost mi dělá, když mám dost práce, když jsem v prostředí, kde se cítím dobře. A také, když se cítím dobře já sama. S tím souvisí, že pravidelně cvičím a udržuju se v kondici. Nepatřím mezi lidi, kteří odsuzují, když se někdo nechá takzvaně vylepšit.

Myslím, že když tyto možnosti existují, je na každém, zda pomoc lékařů chce či nechce využít. A pro nás, kteří vystupujeme na veřejnosti, je přímo povinností vypadat dobře. Takže se netajím tím, že čas od času na nějaký ten zákrok jdu. Prostě se snažím vypadat k světu.

Petra Janů pro portál i60.cz

Radosti slavných
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Karel Boháček
Od začátku až po teď super profi práce /přeji i dobudoucna/,upřímný příjemný osobní přístup k lidem, o image nemluvě.......prostě naše stálá star č.1.
Květoslava HOUDKOVÁ
Vážená paní Petro - také já jsem měla to štěstí, shlédnout Vaše vystoupení loni na Festivalu ve Ville Pellé, kde jste zpívala pro seniory. Potěšila jste zejm. nás, kteří jsme kulturu - kvůli cenám vstupného - už velmi omezili. Výběr repertoáru a Vaše neutuchající energie byl krásný zážitek.
Alena Várošová
Taky přeji Petře jenom svěžest.Vypadáte skvěle,ale stáří nezastavíte,můžete je jen oklamat a abych držela drastické diety,,tak ani náhodou.Dobře to napsala paní Zuzana,tak bych to napsat nedokázala.Přeji Vám hodně elánu,hodně zdraví a skvělé posuchače.Mám Vás jako zpěvačku též ráda.
Jana Šenbergerová
Milá Petro, líbí se mi vaše upřímnost i fotografie zde uveřejněná. Moc vám to sluší. Je vidět, že vás život těší. Každý má nějaké životní priority a způsoby jejich naplňování. Ať se vám daří uplatňovat ty vaše ke spokojenosti vaší, i vašich fanoušků.
Zuzana Pivcová
Je tu uvedeno" Petra Janů pro i60". tak tedy: Milá Petro, Váš příspěvek mě potěšil, ale budu s Vámi poněkud polemizovat v té části výpovědi, kde jste se vyjádřila, že pro vás, kteří vystupujete na veřejnosti, je přímo povinností vypadat dobře. A tak vznáším otázku: Co je to, vypadat dobře? Dnešní době vládne fenomén mladosti a krásy, ztělesněné štíhlou postavou, nicméně s půvabnými ženskými tvary, a hladkou tváří. A to i za cenu toho, že to je vše uměle vylepšené. Já si však myslím, že u vás, umělců, je spíš povinností něco umět a rozdávat své umění dál. Vy jste holka ze Sekyrkových Louček a já z nepříliš daleké Lomnice nad Popelkou. Já jsem starší než Vy a pamatuji si ještě konec života Edith Piaf a provázel mě zpěv Hany Hegerové. Jak ony dámy vypadaly? Vylepšený vzhled nevylepší umění, a skutečný umělec se obejde bez audiovizuálních efektů právě tak jako bez zásahů plastických chirurgů. Vy jste vždycky UMĚLA a patřila k mým oblíbeným. Viděla jsem Vás i naživo, kdysi na Výstavišti ve "Fučíkárně" v 80. letech a pak loni ve Ville Pellé s recitalem, jen pár metrů od Vás. Každý ví, jak ve skutečnosti vypadá, zda k světu nebo k nesvětu, a náš organismus kráčí neomylně svým časem, a hlavně podle toho, jak s ním zacházíme, ať ho navenek vylepšujeme sebevíc. Vy máte svou vnitřní krásu a ta žádné obezličky nepotřebuje. To však je záležitost každého z nás, jak a v čem se cítí dobře. S pozdravem Zuzana P.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.