Portál i60 má novou redakci na Staroměstském náměstí
FOTO: Pražské kreativní centrum

Portál i60 má novou redakci na Staroměstském náměstí

29. 10. 2017

Na prestižní adrese, doslova pár kroků od Staroměstského orloje, se usídlila redakce portálu i60. Přesné místo je Staroměstské náměstí 4, 3. patro, místnost 308.

Dům U zlatého rohu, ve kterém nás nyní najdete, nedávno zrekonstruoval pražský magistrát a zřídil v něm Pražské kreativní centrum. Kromě Skautského institutu tu mají své kanceláře například start-up Air Ventures, informační centrum o vzdělávání EDUin, sdružení Pragulic či iniciativa Prázdné domy. A nově také redakce portálu i60. Prostory nového centra je možné si pronajmout i na jednorázové akce, například výstavy či projekce. 

Jsme moc rádi, že se nám podařilo získat prostor na tomto úžasném místě. Chceme být více v kontaktu s našimi čtenáři, rádi bychom tu pořádali nejrůznější společenské, ale i vzdělávací akce. Můžeme prozradit, že v přípravě už je výstava fotografií a počítáme i s módní přehlídkou v rámci našeho projektu i60 Senior Fashion.

Milé čtenářky, milí čtenáři, až se budete toulat Prahou, zavítejte i k nám. Protože ale občas býváme v "terénu", raději svou návštěvu předem ohlaste na i60@i60.cz.

 

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.8 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miroslava Jachimová
Blahopřeji. Moc pěkné prostory. Tak ať se vám tam daří.
Marie Seitlová
Ať se Vám na dobré adrese daří.
Anna Čípová
Ať se redakci na novém místě daří.
Zuzana Pivcová
Ano, a dokonce jsme si ho vyfotografovali. Nám nikdo neuteče! :-D :-D
Oldřich Čepelka
Lidičky, už jsem tam byl (v prac. záležitosti), právě dnes. No záviděl jsem, záviděl. To umístění i to prostředí. Musel jsem se zapsat do návštěvní knihy jako návštěvník č. 1. Nevěděl jsem co napsat, tak jsem popřál, a´t se tam sejdeme i na i70, i80, i90 ... a pak už mi zbyly síly jen na podpis.
Libuše Hvězdová
Blahopřeji celé redakci k novým prostorám na krásném místě a přeji Vám všem, ať se Vám tam líbí a pohodově pracuje. Zasloužíte si to !
Alena Vávrová
Moc pěkné, blahopřeji!
Naděžda Špásová
Tak to je dobře a držím íčku palce. Byla jsem v Praze v pátek a dokonce na Prašné bráně, jak píšu v článku. Třeba mi to někdy vyjde. Tak ať nové prostory slouží redakci i nám k plné spokojenosti. Naďa :-)
Zuzana Pivcová
Maruško Ž., sama výtahem do 3. patra. Recepce nikoho nelegitimuje a ani nikoho nevolá telefonem. Budeme se těšit.
Jiří Libánský
Držím palce.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.